21Berra21 Mehlika_ ben kızımda çizgi görünmüyordu hayalet çizgi gibiydi ışıkta tutunca görünüyordu.Sizdr %100 vardır hayırlı olsun💞
Nuriay Mehlika_ canım bi dahaki tetsde başında bekle geç döllenmelerde veya adet geçmeden yapinca direk çıkmıyo 10 dakika bekle az da olsa bişey çıkarsa vardır
Mehlika_ Arslan_ummu sabah ilk wc çıktım gün içinde gitsem tekrar çıkar mı yoksa yarın sabahı mı bekleyim
Buse4161 Mehlika_ çizginin rengi pembe muhtemelen hamilelik var ve çok çok yeni. 2 gün sonra tekrar test yapın
Mehlika_ Ya işte kızlar acayip belirtilerin vardı bende gittim salı günü kan verdim negatif çıktı regle 5 gün vardı çıkmadı. Şimdi pazar günü regl bekliyorum kanda yine çıkmazsa üzülürüm
Mariam1 Mehlika_ ben çok test yaptım geçen ayi novachek diye bı marka başka bulamadım hepsi de kuruma cikardi ve zor görülebilir ve giri tarzında vardi senin pembe büyük ihtimal çok erken olduğu için silik çıktı idrarda çıktıysa kanda çıkar kan ver bugün
imcakir Mehlika_ dayanamıyorsan yansana ilk idrarla yap Ya da 2-3 saat su içme tuvalete gitme öyle yap Bencede kuruma değil gibi
Mehlika_ Ama regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Ekstra geçen haftadan beri tansiyonum düşük halsizlik var
R_busra49 R_busra49 bende ilk yaptığımda testte on dakikadan sonra aynı öyle çizgi görmüştüm ve gebelik yoktu
Buse4161 R_busra49 ben ilk testte 3 dk beklemiştim pembelik daha gitmemişti çizgi göremeyince çöpe atmıştım. 1 saat sonra bakayım bi diyip çöpü açtım çizgi vardı 2 gün sonra bi daha test yaptım hcg arttı sanırım 5 dkda çıktı çizgi 🤣