Pinar6161 şöyle söyliyim normal giden gebeliğime gelişme geriliği var dedi. 35. Haftada 2.100 kilosu olan bebeğe gelişme geriliği dedi. Her gittiğimizde doppler ultrasona yolladı sırf ekstre ücret için. Oraya her yolladıklarından da ekstra para alıyorlarmış sonradan öğrendim. Onur beye 30. Haftamda gitmeye başlamıştım ve bizi bir şekilde ikna edip zamanı geçmiş olan şeker yüklemesi testini yaptırdı. İkna derken korkuttu yani öyle diyim. Sonuç negatif yoktu şekerim falan. 37. Haftada yine bizi korkuttu bir anda yatış verdi ve bebeği alıcaz artık gelişmiyor dedi. Çocuk doğduğunda 2800dü zaten 1 2 hafta daha dursa ve doğsa normal kiloda olacaktı. Evimizde kedimiz vardı onunla alakalı bile bizi korkuttu. Onun tüyünden çocuk ölür dedi??? Berbat bir hastane berbat bir doktor. Odaları deseniz leş hemşireler ilgisiz. Refakatçim yatamadı bile odadaki koltuktan bozma yatakta. Rezil olduk öyle diyim. Kesinlikle tavsiye etmem imperial pişmanlıktır. Onur bey daha da rezil bir adam her yere şikayet ettim onu zaten