Elifcc yaaa bilmiyorum beni hep hoşgeldin güzel kızım filan diye içeri alıyor mesela karşılıklı önce sohbet ediyoruz hal hatır sonra bebek durumuna geçiyoruz . Evet öyle vıcık vıcık bi kadın değil mesafeli ama bence olması gereken o gereksiz samimiyet de bazen ileriki zamanda itici oluyo hem bizim hem doktorun mesafeli davranması bence iyi bi şey diye düşünüyorum . Ama her soruma yanıt aldım ayrıntılı yanıt aldım üstelik geçiştirmedi .. Ve ilk aylarda mesela şuan busu oluşuyor bu orgnı oluştu gibi gibi çok uzun ince detaylı anlatıyordu hala da öyle muayene süresini tamamen dolduruyor erken göndermiyor hatta geçen ben günleri karıştırmışım bi gün önce gelmişim muayene gününden .. o gün geldim sırf geri dönmiyim yorulmayayım diye beni kabul etti . Yani mesajlara evet dakikasında geri dönmedi bana da ama yarım saat bir saat içersinde geri döndü . Aramadım bende hiç ama arasam açarlardı da çünkü onun garantisini verdiler . Bi gün pazar günü yazdım mesaj hemen 15 dk sonra cevap attı mesela çoğu özel de olsa numara vermiyorlar verselerde hafta sonu cevap vermiyorlar mesela bence bu bile pozitif bi şey