selinkaleli Kızlar selam, 14 haftalık hamileyim. Şu anki doktorumla ilgili kafa karışıklı yaşıyorum, içime sinmeyen bazı şeyler var. Yol yakınken değişikliğe gideyim dedim. Gaziantep’te gönül rahatlığıyla önerebileceğiniz doktor var mı?
Aakayy selinkaleli sanko hastanesi necip deniz öneririm bende şuan ona gidiyorum doğumum olavak yakında
selinkaleli blg29 aslında doktordan ziyade hastane kafamı karıştırıyor pek içime sinmiyor. Doktorum da biraz mesajlara geç dönüyor ve pek ilgili gibi değil ama bilgisi ve muayenesi iyi. O yüzden isim vermeyeyim hiç. Siz de mi Antep’tesiniz?
blg29 selinkaleli evet bende antepteyim medical pointe gidiyorum bende hastaneyle ilgili çok fikrim yok konfor açısından vs ama doktorumdan memnunum Merak ettim o yüzden sordum ☺️
Hamide_00 selinkaleli elif kuşçu Aytekin var antepde iken gidiyordum benim doktorum şu an özel hatem hastanesine geçmiş bi muayene olmanı tavsiye ederim ilgili güzel bi doktor
selinkaleli Aakayy teşekkür ederim ☺️ sankoyu çok beğeniyorum hastane olarak, kadın doğum ekibinin çok uzun yıllar birlikte çalıştığı ve çok iyi olduğu söyleniyor. Peki ordaki Ebru Ersoy nasıl acaba bi bilginiz var mı?
Oznurcivan selinkaleli Medical point hastanesi gonca göksu bulgan şiddetle tavsiye ederim mükemmel bir doktor çoook ilgili mesajlara da aramalara da cevap veriyor her gitme de aşırı detaylı anlatım yapıyor asla soru işareti bırakmıyor ben çok seviyorum çok tatlı bir doktor 🫶
selinkaleli Oznurcivan ay harika bi sürü duymadığım iyi doktor öğrendim teşekkür ederim, bu konuda yorumlar önemli benim için🫶🏻☺️ bilmediğim rastgele birine gitmek istemiyorum
Yagmurferide selinkaleli bende 14. Haftadan sonra gitmeye başladım gayet memnunum doğumumu orda düşünüyorum Allah izin verirse
Aakayy selinkaleli bi bilgim yok ama bence iyidir sanko genel olarak kaliteli bi hastane ve ekipleri gerçekten iyi
serrascs selinkaleli merhabalar, ben ilk aydan beri ebru hocaya gidiyorum. Çok ilgili ve iyi bir hekim. Neyse onu söylüyor, korkutmuyor her şeyi açıklıyor 😊 biz çok memnunuz 🙏🏻