birdilektut15 Kızlar aşılamamın 7.günü bugün progestan kullanıyorum 100 mg günde 3 kez ağızdan başta çok bi etkisi yoktu 2 gündür aşırı baş dönmem var acaba progestandan mıdır resmen bayılcak gibi oluyorum
Elifmehmetemin birdilektut15 evet o yapıyor canım yan etkileri çok fazla doktoruna danış belki fitil olaraktan verir sana kullanman için o pek yan etki yapmıyor tabi doktorun daha iyi bilir
yesildeniz_ birdilektut15 doktorunuza danışıp fitil olarak kullanın. Ağızdan alındığında yan etkisinin çok olduğunu duymuştum. Ben fitil olarak kullanmıştım sadece uyku yapıyordu
Momuyy birdilektut15 evet baş dönmesi böyle sanki ⅔ saat afedersinde manyak gibi bendeki etkisi buydu
birdilektut15 Cessika 7 gündür kullanıyorum ilk defa oldum ya başta olmuyordu fitil olarak mı alsam yarın yola gitcem
idid9393 Bende de aşırı baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yapmıştı, fitile çevirdi doktorum yan etkisi daha az oluyor diye
9Anneolacagim Fitil olarak alırsanız çok rahatlarsınız maalesef hap gibi yutunca çok yan etkisi oluyormuş bende kullanmıştım ama hiç ağızdan almadım
birdilektut15 Elifmehmetemin canım doktorum demişti zaten yan etki yaparsa fitil olarak al demişti ama 7 gündür kullanıyorum ilk defa böyle oldum
birdilektut15 yesildeniz_ canım doktorum çok yan etki yaparsa fitil olarak al dedi zaten ama 7 gündür ilk defa böyle oldum ya olmazsa bundan sonra fitil olarak alıyım bide siz kaç gün kullandınız bunu
Elifmehmetemin birdilektut15 anladım bende kullanıyorum her zaman olmuyor bende de ama olunca da baya kötü ediyor beni
Yesimmmmi Ben şıan onun etkisindeyim sarhoşlar gibiyim doktor altanda kullan dedi ama ister istemez geri akıyor aşaığıdan deneyince
yesildeniz_ Yesimmmmi fitili koyunca 30 dakika uzanın ihtiyacı olan progesteronu vücut alıyor zaten o sürede
_Nazendeem birdilektut15 kuzu aşilamada ilk günden itibaren mi protestona başladın canım ben ilk aşilama olduğumda kimyasal oldu başlamadıgım için düşünüyorum
birdilektut15 _Nazendeem evet canım aşılama günü başladım progestana inşallah benim bebeğimde tutunmuştur
_Nazendeem birdilektut15 fitil olarak kullan canım doktor ağızdan baş dönmesı yapar ağızdan alın demişti