yesildeniz_ Birbebisannesi üç tane yaptım bu ay üçünde de kuruma çizgisi göremedim. Bu baya belirgin yani
adatuna Birbebisannesi ben biraz sabırsızım bekleyemiyorum böyle durumlard a😅😅 inşallah sağlıkla gelir bebiş
Birbebisannesi adatuna inşallah sizinde gelir tez zamanda 🌸🥰 bende aşırı sabırsızım baksana 5-6 gün kala yaptım çıkmayacağını bile bile. Ve öncesinde 2 gün önce yapmıştım hiç yoktu şimdi cıktı 🥰
Gmzle Birbebisannesi benim regl günümde çok az kanamam gelmişti 2 gün filan sürdü kahverengi şeklinde yerleşme sandım o gün öğrendim hamile oldugumu kan verdim 57 çıktı 2 gün sonra kanamam çok yoğun şekilde başladı değerim zaten 19 a düşmüştü
Gmzle Birbebisannesi hic te umudum yoktu hamile olacağıma dair sadece tek ilişki olmuştu o da yumurtlama gunuydu 🤣🤣🤣
KubraYksl1 Birbebisannesi ben saat 4 gibi yapmıştım çıkmıştı. Eğer yaptığın test 5 dk geçtiyse yanlış sonuçtur. Erken gebelikte hemen belli oluyor. En iyisi kan vermek. Umarım güzel sonuçlar alırsın
Birbebisannesi Meral_63 yok bata 5 gün var eşim evde test yapalım bata kadar dedi. Onuda yarın yap dedi