Gmzle Birbebisannesi benmdr yumurtlamam 7-8 ı gösteriyordu ben sadece 3 unu ve 5 indi değerlendirebildim bide yumurtlamadan sonr 12 sini bu ayda olmadı galiba 😕
Birbebisannesi Gmzle hiç belli olmaz benimde yumurtlama ve çatlamada değeelwndirmedim ama bakalım belki olcak ikimizinde
Birbebisannesi Gmzle bende de yok belirti 🥰 ovulasyonu ve belirtileri dmeek ki önemsememek lazım kızlar bir örnek olurum inşallah ben
Birbebisannesi Gmzle öyle diyorlar evet. Ama belli olur daha bata 5-6 gün var bakalım🥰🙏 inşallah öyledir
Birbebisannesi adatuna evet şimdi daha belirgin ama bata 5-6 gün var ya şuan kan vermem bir şeyi değiştirr mi ki 🥲🥰
Birbebisannesi adatuna şuan aşırı silikti ya çok düşük çıkar beta bence o yüzden bide testte yanıltıyor olabilir evde bir gün geçsin test yenilcem cıkarsa öyle kan vercem 🌸🧡
adatuna Birbebisannesi ben biraz sabırsızım bekleyemiyorum böyle durumlard a😅😅 inşallah sağlıkla gelir bebiş
yesildeniz_ Birbebisannesi ben gördüm kuruma çizgisine de benzemiyor. Ben yaptım kuruma çizgisi çıkarmamıştı
Birbebisannesi yesildeniz_ sadece bir kişi kuruma çizgisi demiş zaten artık inşallah bende öyle inanıyorum dediğiniz gibi hayırlısı 🧡🙏🙏
yesildeniz_ Birbebisannesi üç tane yaptım bu ay üçünde de kuruma çizgisi göremedim. Bu baya belirgin yani