Salihaa42 fairytale_ Konya’da yaşıyorum. Şuan şehir hastanesi deyim burdaki acildekiler benim acillik yatış olarak görmediler değerlerin normal diyor perinatoloji bölümünü sıra almak için açtılar ama randevu olarak alacakmisim kim bilir ne zaman randevu açılacak belli değil ne yapacağımı şaşırdım 😔😔
fairytale_ Salihaa42 o nasıl hastaneye yaa 14 15 tansıyon gebelıkte cok rısklı bırde uzerıne proteın kacagı bar dıyorsun oralarda baska hastane yok mu acaba ozele gıdebılceksenız ozelede bı bakılsanız cunku bu anlattıklarınız tehlıkelı seyler
Salihaa42 Yaseminmy fairytale_ Maiyaig Medicanaya gittiğimde 10 gün önce verdiğim kan sonuçlarıyla gitmiştim Dün acilde kan tahlili yaptılar değerlerin normal dedi tansiyonum evde hiç 12 çıkmaz hastanede 12 çıktı karaciğer enzimleri 10 gün önce biraz yüksekken dünki acilde oda düşmüş safra asidi yüksekliği ( kanda ne diye geçiyor e nabizdan baksam bilen varsa ) de varmış medicanadaki doktor öyle dedi ama dün acilde bununla ilgili birşey demediler perinatoloji bölümünü kadın doğum doktoru randevu almayı açtı ama randevu gözükmüyor kaldım öyle
Maiyaig Salihaa42 normalde devlet hastanelerini pek sevmem onlar bu gibi konularda daha da ilgileniyorlar, bütün testlerinizi baştan yaparlar iyice araştırırlar içiniz rahat olsun inşallah birşey çıkmaz, herhangi bir gelişme var mı
Maiyaig Salihaa42 iyi çok şükür değerleniriz iyi çıkmış, gece geç saatlerde bakın bide sabah 9.59 da mhrsye girin tam 10 da arama yapın illa ki çıkar, yarın bulamayabilirsiniz pazar günü 10 da deneyin
Salihaa42 fairytale_ 182 yi aradığımda birşey dememişler di sadece randevu şuan için yok takep oluşturabilirsiniz dediler
Salihaa42 fairytale_ randevu açılmış sabah gordim MHRS ye ama 16 gün sonra ya 😔 başka hiçbir hastanede gözükmüyor. Aldım mecbur inşallah iki hafta içinde bir sikinti yaşamayız 🤲