rumisam Munisett siz kullaniyor musunuz var mı onerecginiz piayasa dolu multivitamin karar vermek çok zor
Gebelek rumisam hım bilmiyorım evet ilk iki ay işe yaramıyor gibi ama 3 . Ay etkisini birden gösteriyor
rumisam Gebelek anladım ne mutlu size işe yarayan bişi bulmuşsunuz herkesin bedeni farklı size yarayan başkasına yaramaz başkasına yarayan size yaramaz insan bilemiyor deneme yanılma buluyor kendine göre olanı
Deleted33000 rumisam bizde büyüklerimiz şey der bebek anneyi tanımaya başladığı zaman saçlarda dökülme olurmuş gerçeklik payı varmı bilemem ama bende de o dönemlerde oluyordu sonra azaldı ama saç dökülmesi geçmiyor inşallah sizinki geçer
rumisam Deleted33000 benim annemde söylüyor seni tanıdığı için ne bilim moralimi çok bozuyor bu durum normalde hiç dokulmezdi saçım bu aralar cok fena ayy inşallah geçer böyle giderse çünkü gerçekten kel olcam 🥺
Deleted33000 rumisam korkma kız olsaydım ben kel olurdum hormonlar düzelince dökülme de durur inşallah 🥰
fatmasili Bende saç dökülmesi yaşayan birisiydim swissoderm şampuanı denemiştim hem içeriği temiz hem de saç dökülmesini baya azaltmıştı belki sana da iyi gelir
rumisam fatmasili bence benimki sampuanlik bişi değil bebekle çok yoruluyorum uykusuzluk sürekli ayakta atıştırma vs bunlar beni yıpratıyor burda bioxin önerdiler aldım bakayım yine öneri icin teşekkür ederim 🌸
fatmasili rumisam Evet onlarında etkisi olabilir canım ama bence şampuanı denemekten de zarar gelmez şu an aldığın işe yaramazsa dediğim gibi swissoderme de bi şans verebilirsin