rumisam Kızım beş aylık emziriyorum ve saçlarım avuç avuç dökülüyor bı tutam kaldı resmen aslan yelesi gibi olan saçlarım gitti napcam dökülmeye devam ediyor kel olmaktan korkuyorum hayatımda hiç dokulmedi saçım böyle çok üzülüyorum buna
minikbebegim06 rumisam hastaneye gidin vitamin takviyesi verebilirler emzirdigin için vitaminler bebeğe geçiyor bundan kaynaklı oluyor muhtemelen birde hormonlardan benimde şuan aynı 🥲
Aydnkynk rumisam ne içersen ne yersen ye doğumdan sonra bi süre dökülüyo aynı kel kalıcam diye gezdim ve hayatımda ilk kez saçlarımı küt kestirdim bi süre sonra düzelmeye başladı geçici yani
rumisam minikbebegim06 gittim değerlerin iyi gorunuyir dedi kan testi yapıp emzirirken normal dedi ama çok üzülüyorum bu duruma bı çözümu olmalı
rumisam Munisett ben kendim kullanıyorum zaten bayerin emziren anne Multi vitaminini acaba degissem mi iş emi yaramıyor ama kan değerlerim iyidi
Gulsahs Bioxcin kullanın benimde hamile kaldığım ilk aylar avuç avuç dökülüyordu görümcem bu şampuandam aldı sağolsun duşta bile 1 tel dökülüyor anca tavsiye ederim
rumisam Gulsahs ayyyy duşta dökülen korkunç bende duş almak istemiyorum artık o derece bakayım hemen onada
Gulsahs rumisam ben şimdi değiştirdim aynı marka ama yağlı saçlar için aldım saçlarım çok yağlanıyor diye onu denemek istedim önceden kullandığım mor sarımsaklı yazıyordu dışı beyaz olan
rumisam Aydnkynk gercekten mi geciyor mu bende kestirim kisalttim bakım yapamıyorum ondan dökülüyor sandım ama alakası yok galiba
Gebelek rumisam benimde saçım öyleydi 3 aydır embeauty dökülme karşıtı şampuanını aldım şuan 1 tel dökülüyor 2 tel anca uzatıyorda
rumisam Gebelek bunu arkadaşım almis işe yaramadı dedi bende vazgectim trendyolda çok satalarda gördüydum
Gebelek rumisam hım bilmiyorım evet ilk iki ay işe yaramıyor gibi ama 3 . Ay etkisini birden gösteriyor