maviportakal_ merista tabi ki öyle kilo alınır da verilir de sonrasında ama aşırı kilo alıp kendi sağlığımı ve bebeğimin sağlığını olumsuz etkilemek istemiyorum sadece
ipek63yldz_ maviportakal_ bünye farkı oluyor kız ve bence ilk hamilelik ikinci hamilelik farkı ilkte dikkat ediyoruz ikincide biraz daha usta oldugumuz için durmuyoruz 😂İlk oglumda tam 10 kilo aldım 62 ile hamile kalmıştım 72 ile doguma girdim ve bu kilo alım ilk 3 ay içinde coğu oldu yani hemen hemen oda hep kusmama ragmen zayıflamadım 😂 Bunda şuan 11 haftalık oldum bugün 67 bucuk ile hamile kaldım 1 kiloya yakın verdim oda hiç kusmam etmem yok yani 😂😂
Ezgi3545 ipek63yldz_ hepsi nasıl ilk 3 ayda oldu lütfen beni de aydınlatın ya kalan haftalarda nasıl kilo almadınız 🙏🏻
Onu_beklerken Bulantı kusma tiksinme olduğundan 17+5 hiç kilo almadım 2 kilo verdim. Ama kilo önemli değil alınırda verilirde. Hiç bişey aşermiyorum mesela sadece sabahları yumurta yrmeye ve meyveye dikkat ediyorum. 20 den sonra illa ki alacağız.
dilara10 @cans7 neye inanmıyorsunuz? İlk hamileliğimde 27. Haftadan sonra kilo almıştım. Onun öncesi 0 Arkadaşım 39 haftalık hamileyken 800 gr almıştı sadece. Hamileyim diye yemeğe gömülmezseniz almıyorsunuz yani :)
cans7 dilara10 bende şeker var ve yemeğe gömülmediğim halde aldım yani insan şaşırıyor sonuçta rahmin gittikçe büyüyor bebeğin suyu bebek ödem vs.vs.
minnakhanimmm maviportakal_ ilk trimesterde 3 kilo verdim ikinci trimestere tekrar aynı kiloma çıktım ama yavaş yavaş almaya başladım ve doymak bilmiyorum şuan 🫣
Sevgikaya1525 cans7 neden inanmıyorsun ki cnm 27 haftadaym sdce 3 kilo aldım ilk aylar almadım hiç oğlumda da doğuma girdiğimde +7 kilo ile girmiştim bu bebeğimle de
Sevgikaya1525 cans7 ya şöyle bişey yemeden kısmadım ama abur cubur hiç yemedim ve hiç aşermedim belki de bunun ötürü bde çok hareketli Bi oğlum var gün boyu peşindeyim bu bile etkili olablr cnm yani kilo almamak için Bi çabaya girmedim hiç
ipek63yldz_ maviportakal_ Maalesef öyle oluyor ne olsa hemen doktora veya internetten araştırıyoruz ama ikinci gebelikte öyle yok 😂😂
Cnhavva maviportakal_ 56 yla hamile kalmistim 53 e dustum ben bi gun yemesem tartida hemen eksi goruyorum zaten ikinci trimester da da tartiya her ciktigimda bi kac kilo goruyodum suan 36. Haftamdayim 65 kiloydum en son tartinin pili bitmis guncel kilomu bilemiyorum 🫣🤭
Accountant Ezgi3545 açıkçası özel bir şey yapmıyorum fast food yemiyorum yersemde 2 haftada 1 falan acıkınca kek gofret gibi şeyler yemiyorum muz falan yiyorum akşam yemeği 7 gibi yiyoruz ondan sonra yemiyorum ilk zamanlar kadar çok acıkmıyorum artık 27. Haftadayım hala +10 kg ile devam ediyorum