1ogrencianne 38his kayseriyi çok seviyorum ben de şimdi bi alıma başvurdum kayseri için inşaAllah hayırlısı olur 😊 malatyada yaşıyoruz şu an biz de 😊
38his 1ogrencianne 10+2 olarak devam et canım Ultrasondan ultrasona bile değişiyor Bak 2 gün öndesin şuan benden 🤣
1ogrencianne 38his çok değişken sanırım bu bebeğin durumu 😂 ilk deneyimim ve tanıdık hiç kimsem yok burada 1 martta randevum var canım çok meraklıyım ne alemde bebiş 😅😅
38his 1ogrencianne bak artık bizde varız yalnız değilsin 👩❤️💋👩 He he ilk olunca heyecan tavan tabi 😁🐣
38his 1ogrencianne uygulaması var sanırım canım ama ben kullanmadım hiç uygulamayı 🙅 Direkt siteye giriyorum bende 🤗 Üye olursan orda da aynı nicki kullanıyorum 🌸
Misafirim Bu gün bana dua edin nolur 2 oğlum var ve suan hamileyim cinsiyet ogrenmeye gidicem gösterirse rabbim birde kız evladı nasip etsin sağlıklı sihhatli lütfen duaların izi esirgemeyin şimdiden allah razı olsun teşekkür ederim
38his Misafirim önce sağlıklı sıhhatli ondan sonrada hayırlı bi kızın olur inşallah canım ❣️ Sonucu bekliyoruz yazmayı unutma 🤗👩❤️💋👩
Misafirim 38his ALLAH RAZI OLSUN CANIM RABBİM SENİNDE GÖNLÜNDE GEÇENLERİ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE NASİP ETSİN ŞİMDİLİK GÖREMEDİ EMİN OLAMADI Bİ SONRAKİ AYA KALDI DUA ET NOLUR
38his Birkedibirbebek çok şükür 4,5 gündür çok rahatım maşallah bize 🙆 Bende zaten göbek vardı canım ya 😁 Rahat 4 aylık gibi görünüyorum 🤣🤣
Sirincili 1ogrencianne hayır geç döllenme demedi canım. Son adet tarihi ile ultrason her zaman tutmayabiliyormuş. Ya ileriden ya geriden gidebiliyormuş. Yoksa geç döllenme demedi zaten adetten 1 hafta önce öğrenmiştim ben :))