elif__0909 Scb Allah razı olsun canım.. hayır kanamam olmadı hiç. Gündüz bedenimde kaşıntılar başladı, gece o kadar şiddetliydi ki kaşıntılar uyuyamadım. Sabah doktorumu aradım gel dedi. Ultrasonla baktı gayet büyümüştü, tam haftasına göre ama sonra sustu doktorum. Ekrana baktı baktı baktı.. sonra karnıma bastırdı hiç hareket etmiyordu öylece yatıyordu yavrum beşikte uyuyor gibi gibi yatıyordu rahmimde.. sonra üzgünüm kalbi durmuş dedi.. hayat belirtisi yok dedi.. muhtemelen yeni durmuş kalbi çünkü büyümüştü..
Meyfekk elif__0909 Allah sabır versin üzülmeyin zaten 3 ay içinde düşen bebekler sağlıklı bi hamilelik getiremeyeceğinizden düşermiş rabbim tekrar nasib eder inşlh 💕
Scb elif__0909 Ah canim benim ya çok üzüldüm inan ki 😔 bende yaşadığım için anlıyorum seni nasipten öteye gecilmezmis Allah bir daha verir uzulme 🙏
38his elif__0909 canım Allah sabır versin çok üzüldüm. Yine de bi oğlun var bak yanında. Ona sarılmak acını dindirir. Benim başıma da geldi aynısı. İyi ki kızım var diye dua ettim, yoksa çok zor olurdu 🙏🏻
Meyfekk Bende 10+2 yim normal doğum istiyorum inşlh Eylül’ü iple çekiyorum herkese hayırlı olsun bebeğinizi sağlıklı bi şekilde kucağınıza alabilmeyi nasib eylesin 💕
38his Meyfekk hoşgeldin canım maşallah ❣️ hadi bakalım inşallah normal olur 🤰 Aynen eylül hemen gelsin 🙆
Aysen9208 Bnde 10+5 teyim 😊 çok güzel bi duygu allah herkese yaşatsın allah herkesin kucağına almayı nasip etsin 😍 5-6 gündğr kahverengi akıntım war doktor bi problem görmedi ama ben yinede çok huzursuzum 🙄😒 streste yapmak istemiyorum ama yinede düşünmeden edemiyorumm
38his Aysen9208 amin canım inşallah ❣️ Doktor bi sorun görmediyse stres yapma canım. Dikkat et kendine, ilişkiye filan girme, ağır filan kaldırma ÇoktA temizlikle uğraşma 🙅
Aysen9208 38his walla cnm temizlik flnda yapmıyorum bi işe gidip geliyorumm ama yinede hep kafamda deli sorular 🙄 8 Martta 2 li testlerim war kontrellerin war inş hayırlı haberler alırımm
Sirincili Bende 9+2 ile şurada durayım bari🥰🥰 gerçi normalde 9+6 olmamız lazımdı ama ultrasonda 4 gün geri çıktık🤭
38his Sirincili dur dur arada bi selam da ver 👩❤️💋👩 Ultrasonda değişebiliyor canım o sorun değil 😉
1ogrencianne Sirincili canım benim de 3 gün geç döllenme var demişti doktor 3 gün geriden mi sayacağız bilgin var mı sormayı unuttum doktora senin de mi geç döllenmeden dolayı 4 gün geri 😊
eglhnztrk Sirincili merhaba☺️ Doktorunuz bu yüzden sağlıksız bir gebelik olabilir dedi mi? Benimde bebeğim dört gün geri ve başından beri sağlıksız olabilir diyolar. Bugün sekiz haftalık olduk. Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
38his Aysen9208 inşallah canım benim de 14 Mart ta randevum günler geçmiyo valla🙅 Dua et kuzum miniğin güzel güzel büyüsün sağlıkla 🤰 Korkutmasın anneyi 🐣
Sirincili 1ogrencianne hayır geç döllenme demedi canım. Son adet tarihi ile ultrason her zaman tutmayabiliyormuş. Ya ileriden ya geriden gidebiliyormuş. Yoksa geç döllenme demedi zaten adetten 1 hafta önce öğrenmiştim ben :))
1ogrencianne 38his bana da 19 eylül demişti ebe doğuma 🤩 ama 3 gün geç döllenme varmış şimdi 22 eylül mü oldu onu bilmiyorum inşaAllah sağ salim alırız eylülde kucağımıza 🤲🏻😇
38his 1ogrencianne canım 3 günün bi önemi yok 🤰 Sen kendi tarihini bil yeterli 👩❤️💋👩 Zaten her gittiğimiz ultrasonda tahmini doğum günü değişecek ☺️ Ben ebenin dediği tarihe göre 2 gün sonra doğurmam lazım ama ben erken doğururum 😁
1ogrencianne 38his şimdi ben o 3 günü düşünmeyip son adet tarihime göre hesaplama yapacağım di mi canım doktor yeni adet tarihi düzenlememize gerek yok demişti ama o heyecanla aklımdakileri sormaya unuttum 😒😒 şu an son adet tarihime göre 10+2 ama 3 gün geç döllenmeyi hesaba katarsak 9+6 oluyor ben hangisiyim acaba 😂
1ogrencianne 38his kayseriyi çok seviyorum ben de şimdi bi alıma başvurdum kayseri için inşaAllah hayırlısı olur 😊 malatyada yaşıyoruz şu an biz de 😊
38his 1ogrencianne 10+2 olarak devam et canım Ultrasondan ultrasona bile değişiyor Bak 2 gün öndesin şuan benden 🤣