Sngl_1214 Beri-4835 Kan ve idrar testini burda yaptirmami isteyebilir özelde ek ücret cikmesin die bu olabilir.teswkkur ederim
Sngl_1214 Beri-4835 Mesela 3 mayısda öğleden sonrası için saat verse de mi aynı şekilde yeme içme yasağı gece 12 den önce basliyo. Öle bı durumda bebem acıkır yaa😂
Beri-4835 Sngl_1214 ilk doğumumu 10 30 gibi yapmıştım geceden açtım bunda da sabah 8 de gel dediler muhtemelen 9 10 larda olur yine geceden aç ol dediler tabi suda yok. Öğleden sonrası için hiç bilemiyorum ki. Tecrübem yok malesef.
Moomtoobee Sngl_1214 benimki ogledennsonra saat 1 de sezeryan im doktor gece 3 e kadar yiyebilirsin 5 e kadar su içebilirsiniz dedi
ABusraaaa Sngl_1214 benim boyum 150 2 sezeryandan belden uyustrmali oldu. Hatta ilk gebeligimde bebeğimin sikintisindan dolayı kesinlikle tümden uyutmayi kabul etmemişti hem bebek için hemde senin için olmaz demişti.
ABusraaaa ABusraaaa Ocak ayinda benden daha kısa bı tanidigim var oda ilk gebeliklerinde tümden uyutulmustu ama bu doğumda belden aşağı oldu.
Sngl_1214 ABusraaaa Devlette ben zaten böle hiç duymedim kısa boylu olunca tam uyutma die ozelde mi böle detay var bilmiyorum ki benimle aynı doktora sezeryan olup aynı boyda olan arkadaşlarım belden uyutulmustu acikcasi
Sngl_1214 ABusraaaa Hımm. Benim domtorum da kendisi net bişi demedi ama genelde kısa boylu olunca anestesi uzmani karar veriyormuş bana da fikrim sorulur mu bilmem
ABusraaaa Sngl_1214 özelde yaptım bende doğumlarimi benden kısa olan dediğim kişide özelde yaptı. Yani kısa boyla alakasi yok bu kişiyle bunyeyle alakalı şartlar uygunsa belden yok değilse tümden uyutuyorlar.
Moomtoobee Sngl_1214 hayir doktorum öyle bisey demedi son Bi kez kan ve idrar tahlili yaptırdım 2 3 hafta önce
mervemurat16 Sngl_1214 genel kan sayımı ve kanınıza bakılıyor narkozu parçalayan bir enzim var ona bakıyorlat özellikle sonra rutin soru formu dolduruyorsunuz