Sngl_1214 Merhaba kızlar sorum aslında başlıkta sezeryan doğum öncesi ne gibi testler tapiliyor bilgisi ölen var mı☺️
Tazegelin12 Sngl_1214 Kan alınıyor anesteziye karar verılıyor nasıl istediğinize bağlı bi gece önceden 12 den sonra su dahil hiç bişey yiyip içmeniz yasaklanıyor amaliyat saatınızde gelıyolar sonta takılıyor sonra Bebiş gelmiş 😂
Beri-4835 Sngl_1214 Kan idrar testi veriyorsunuz ve anestezi doktoru sonuçlarınıza göre onay veriyor. Onay kağıdıyla doktorunuza geliyorsunuz. İşte rıza belgesi vs imzalıyorsunuz verilen tarihte gece 12 den sonra birsey yiyip içme diyor. Sabah yatış damar yolu ve ameliyat.
Sngl_1214 Moomtoobee Benimkisi 3 Mayıs için gün aldık. Doktorum son haftada bazı testler istiycem dedi ama ne testi olduğunu söylemedi merak ettim bende☺️
Girlmama kedili1anne dogumu durduracaklarsa acilma var mi yok mu diye yapiyorlar erken dogumlarda bana yapilmisti
ABusraaaa 2 sezeryan geçirdim ama hiçbiri planlı olmadı normal kontrol için gidip sezeryana alınmıştım. Öncesinde ne yapılır bilmiyorum ama ameliyata girmeden önce kan tahlili ve covit testi yapmışlardı bana bunun dsinda birşey yapıyorlar mı bilmiyorum.
Moomtoobee Sngl_1214 hayir doktorum öyle bisey demedi son Bi kez kan ve idrar tahlili yaptırdım 2 3 hafta önce
Sngl_1214 Tazegelin12 Şimdi şile söyleyim benim kontrolüm bı ilde diogum başka ilde olucak ve doktorum maddi yönden zora sokmamak ocin bazı testleri burda yaparız dedi . Anestezi için de o anda anestezi uzmaniyla karar vericez dedi sebebi de kısa boylulari genelde tamamen uyutuyolarmis 🫣🫣🫣
Happyka Sngl_1214 ne ? Boyunuz kaç? Benim arkadaşım var ve 4 çocuğu var boyu 150 , en son bebek sezaryen oldu uyutmadi onu
Tazegelin12 Sngl_1214 Kan testi dışında bişey yapılmıyor ama siz doktor değişikliği olduğu için bilemiyorum covıt zamanı covıt testi yapılıyordu birde o kadar kan grubunuza falan bakılıyor ki doğumda kana falan ihtiyaç olsa bilmeleri için kısa boylulıarı tam uyutuyolarıda ilk defa duyuyırum 2 defa sezeryan oldum 3. Olacak Allah’ın izniyle etrafımdada olan çok insan var hiç öyle bişey duymadım benım diğer ikiside belden oldu boyunda 168 çokta uzun sayılmaz 🤷🏻♀️ saçma geldı bana açıkçası
Sngl_1214 Tazegelin12 Doktor aynı doktor sadece kontrolü bulunduğum ilde ameliyatları başka bir ilde yapıyor. Kısa boy olayı beni de şaşırttı doğrusu boy 156 benimde
Sngl_1214 Beri-4835 Kan ve idrar testini burda yaptirmami isteyebilir özelde ek ücret cikmesin die bu olabilir.teswkkur ederim
Sngl_1214 Beri-4835 Mesela 3 mayısda öğleden sonrası için saat verse de mi aynı şekilde yeme içme yasağı gece 12 den önce basliyo. Öle bı durumda bebem acıkır yaa😂
ABusraaaa Sngl_1214 benim boyum 150 2 sezeryandan belden uyustrmali oldu. Hatta ilk gebeligimde bebeğimin sikintisindan dolayı kesinlikle tümden uyutmayi kabul etmemişti hem bebek için hemde senin için olmaz demişti.