Aslihanfindik 26 haftalık gebeyim çok hafif sancım vardı yatış verdiler nstde çok az sancım çıkmış korkmalı mıyım bilemedim kimse de nişey demedi takip edecez dediler yaşayan var mı
Sydaaslan Aslihanfindik gecmıs olsun canım normalde 30 gi haftadan sonra net oluyo ya sıkıntın mı oldu da net cekıldı
efeduru Aslihanfindik ay yok ya hiç korkma benim ne sancılarım çıktı da dogurmadım ilk hamileligim de 😂😂 şaka bir yana ilaçla serumla düzene sokuyorlar merak etme 🙏
Aslihanfindik Sydaaslan sol tarafımda sancı vardı böbrek ağrısı sandım ama nst bağladılar orda sancı gördüler bende korktum yatıyorum şu an
Yarengye @Aslihanfindik bende 28. Hafta da sancı çıktı aynı zamanda Amniyon suyum artmıştı yatış verdiler 2 gece 3 gün yattım ilaç yazdı adalat crona onu kullanıyorum suan ve kontrole gidiyorum
Yarengye @Aslihanfindik size de çok geçmiş olsun.idrarımda da enfeksiyon çıktı aynı zamanda işte serumla düzelttiler gibi oldu ama düzenli kontrole gidiyorum bu cuma yine gideceğim ilaçta yazdı onu içiyorum. Sizin tam olarak nedenmiş Amniyon sıvınız felan bakıldı mı
Aslihanfindik Yarengye bende de idrar yolu enfeksiyonu var daha bişey diyen olmadı doktorumun kendisi yok asistanlar bakıyor
efeduru Yarengye yazdı yazdı ilaç kullandım bende bir müddet ama benim belli bir aydan sonra hep sancım çıktı çünkü bebek 2 haftadan fazla öndeydi erken doğmak istiyordu
efeduru Aslihanfindik korkma o yüzden doktor bana diyordu ki ya senin doğum sancın o kadar fazla ki hissetmemen çok garip diyordu ki hiç hissetmiyordum 😂😂😂 37+6 da doğdu sende o yüzden çokta üzme kendini
efeduru Yarengye aynen banada öyle dedi bir doğdu en küçük baş cevresiyle ayy inanma ya öyle çokta suyun içinde ne kadar büyük olduğunu ne bilcek
cerengeredeli Aslihanfindik iyi bir şey bu. Kısa olmasi kötü bir durum. Serklaj dikisi falan atılıyor erken haftalarda kısalık olursa
Yarengye @Aslihanfindik benim bir de bebeğin başına iri dedi doktor haftasıyla uyumlu değilmiş ama doktor korkulacak bir şey değil dedi yüne de kafama takılıyor bu durum
Aslihanfindik Yarengye takmamak elde değil inşallah önemli bir şey değildir allahın izniyle sağ salim sağlıklıca kucaklarımıza alırız bebeklerimizi