zeyzeyneyney kubra_t hayır daha makat geliş, 2 hafta sonra her şey yolunda giderse tekrar kontrolümüz var. Büyük ihtimalle doğum şeklini gününü o zaman belirleriz. Siz konuştunuz mu ? 🥰
umutluanneadayi zeyzeyneyney ayy hadi hayırlısı inşallah döner dönmezse sezeryan diyorlar benimki de makat gelişi 10 gün içinde döndü döndü dönmedi gün verecek doktorumuz
kubra_t zeyzeyneyney benimki de makat gelişti çok şükür dönmüş:) normal istemediğim için 9 Mayıs diye planladık bir sıkıntı olmaz ise
Aysenur_0046 zeyzeyneyney kızlar baş dönmesi yaşayan var mı peki mucizegebee nevaneva Dileminiz umutluanneadayi Meliselo zeyzeyneyney zeyzeyneyney zeyzeyneyney zeyzeyneyney zeyzeyneyney Canansrcm kubra_t
zeyzeyneyney Aysenur_0046 benim ayaktayken ara ara oluyor. Hatta dün uykuya dalarken oldu çok korktum. Baş dönmelerine bile bünyem alıştı ama devamlı oluyorsa doktorunuza danışınız ☺️
umutluanneadayi zeyzeyneyney doğum enerjisi mi bilmiyorum ama güzel değerlendirme yapmaya çalışıyorum 😌😍
danla2711 Canansrcm bende 34+0 da gitmiştim 2317 gram çıkmıştı bebeğim gayet normal demişti doktorumuz yani bu kilolar normal hiç endişe etmeyin🥰🥰🥰
zeyzeyneyney umutluanneadayi bebişler nasıl istiyorsa öyle geliyor valla benim gönlüm vajinal doğumdan yana ameliyattan aşırı korkuyorum 🙈 Ama doktor nasıl uygun görürse ve bebiş pozisyonu ne olursa artık mecbur olacağız 🤭 Sağlıkla gelsinler bebişlerimiz🌸
Aysenur_0046 zeyzeyneyney soyle canm böyle abartılacak gbi yer dönmüyor ama bi an tınnnn diyor sanki tuaf bisey oluyor uzun sürmüyor o anlık bisey oluyor
Aysenur_0046 zeyzeyneyney tansiyon falan da iyi ölçüyorum bi ara yine oluyordu korkmuştum geçti şimdi yine oluyor bu sıralar
umutluanneadayi zeyzeyneyney bende çok korkuyorum ameliyattan sırf onun için evde bile durmadan iş yapıyorum belki döner diye ama hanım Efendi’nin rahatı yerinde dönmeyi düşünmüyor sağlıklı olsunda gerisi önemli değil nasıl isterse ama gönlüm normal doğumdan yana 😌😍
Tugcek_ Canansrcm ben de bugün gittim 34+2 yiz 2180 gram haftasına göre gayet normal dedi doktorum endişelenmeyin bence 🥰
zeyzeyneyney Coktaze benim de sıklaştı gece özellikle gözlerim kapalı gidiyorum uykum kaçmasın diye 😂😂😂
Emine-tuncfu zeyzeyneyney 35+1 yarın perinatoloji gdiicem pazartesi normal doktor gittim gelişim geriliği vgar dedi nst sanci çıktı 2 haftaya alırız dedi kilosunuda demedi yarın gidip içimi rahatlatirim inşallah
zeyzeyneyney Emine-tuncfu hiç stres yapmayın yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz. Doktor gerekli yönlendirmeyi yapmış her şey bebişlerin sağlığı için 🙏🏻 Kaç hafta geriden geliyor peki ? Yarın perinatolog çok güzel aydınlatır sizi 🙏🏻
Emine-tuncfu Coktaze kavrulmuş susam deneyin benimde ablam getirmişti pastahanede çalışıyor çok iyi geldi şimdi sürekli istiyorum ondan
rumtekin Ben 34+3 iken pazar günü doğum yaptım . Afacan oğlum erken geldi . Yorgunluğum çok artmıştı son iki gün . Hazırlığını yapıyordum hazırlıksız yakalandık 😅🥲
zeyzeyneyney rumtekin öncelikle tebrikler, bebiş de siz de çok iyisinizdir umarım 🙏🏻🌸 Peki doktor kontrolünde doktor öngörmüş müydü yoksa tamamen sürpriz mi oldu. 34. haftadayım önceden sinyal veriyor mu merak ettim 🙈