EsoMom_ Kızlar napıyosunuz muayeneler kontrollere gidildi mi ne zaman gideceksiniz :)) Ve son zamanlarda uyku oluyor mu uyku problemim yokken artık hep uyumak istiyorum uyku çok bastırdı :) 8+4 üz pazartesi muayenemiz var sabırsızmmm :)))
ozlemsn EsoMom_ bizde 8+5 olduk uyku bendede var ara ara bulantılar oluyor bizimde ayın 25nde kontrolümüz
Selenavci63 EsoMom_ 9+2 mide bulantısı, halsizlik, koku hassasiyeti on gün sonra kontrolüm var çok fenayım halsizlik ve mide bulantısı 🤢 🫠🤍🤍
Hifaakim EsoMom_ Cnm neye 8 haflatıksın buradaki uygulamaya son adetin ilk gününü mü yazdın ben doktora gittiğimde son adet tarihi sordu 22 Şubat dedim ama ilk günü 17 Şubat hangisni yazmam gerekiyor sence net haftamı öğrenmek için
DuruDefne_mommy EsoMom_ 7 haftamız bitti bizimde haftaya pazartesi kontrol var sabırsızlıkla bekliyoruz tabiki🥰🥰
EsoMom_ Selenavci63 ay bende mide bulantısı var da uyku problemi başladı öğlen de kalksam uykum var hep
EsoMom_ Hifaakim canım adetin ilk gününü yazıyorsun :) Aramızda iki gün var sen 8+4 olmalısın sanırım :)))
Hifaakim EsoMom_ ay evet canım başka uygulamada ilk gününü yazarak takip ediyorum burayı da düzeltirim o zaman
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 senin postunde an itibariyle 9 hafta yazmışsın bende diyorum aramızda bir hafta var nasıl olur diye beynim yandınız 🤣🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ ya ultrasonda 3-4 gün yanılma payımız oluyor ben 9+6 diyorum dedi dün için ama 9+1 cıktı santimine göre 10a giricek dedi kafalar karıstı
melikedelibas @EsoMom_ Bende 10+5 28 inde ikili taramaya gidicem sadece gogus hassasiyetim var birde cok fazla bel agrisi ve akinti bulantilar seyler gecti cok sukur uyku hep varda 2 yasinda oglum var mecbur o uyuyunca uyuyabiliyorum anca :)) bazen hamile oldugumu bile unutuyorum o kadar hareketli ki insallah bisey olmadan saglikla dogururum diyorum
EsoMom_ melikedelibas hahahaha bişey olmazzz Allahın izniyle :))) hey maşallah 11. Hafta da mı yapılıyor ikili test
EsoMom_ Terlikpijama ayyyy yavrum haftadan haftaya azalıyor diyorlardı bugün itibarinile 8+6 azalma var bxugunluk mu bilmem 🤣🤣🤣