yasarceyda12 Hiranur_2180 yok iki tane erken gebelik testi aldım birini yaptım çıkmadı diğerini sabah ilk idrarla yapacağım nasip kısmet kanıda akşam vereceğim yarın iş çıkışında nasip Awox marka değil bu arada nereyi arasam bulamadım
Gurbetgeliniii Kızlar benimde bat 21, ve 9 nisandan beri geçmeyen göğüslerime dokununca var ve göğüslerim şiş. 16 nisan akşamı gece 11 gibi freely marka kaset test vardı evde onu yaptım negatif. Sonradan pozitife dönermi ki 🫤
mor_menekse1 Hatice5855 Bat 2 Mayıs yumutlamayi falan değerlendirdik baklm beklemedeyiz ayın 9 dan beri korunmassiz deniyoruz test tutsam mi sizce kızlar
Gurbetgeliniii Eslem2112 adet günüm geçsin onu yapıcam yalnız bu kaset testi yaptığımda ilk idrar falan farkedermiydiki çünkü net negatifti ve ben gece yaptım su da içmiştim üstelik bi 10 15 dakika öncesi
Daisyy000 Hatice5855 Benim ilk çocukta göğüs hassasiyetim, ağızda metalik tat ,koku hassasiyeti bunlarla hamile olduğundan emin olmuştum. Şimdi emzirdigim için anlayamıyorum gogus hassasiyetim olacak mı olmayacak mı 😅
GEBES3 Eslem2112 ay dobradan gördüm öyle canım onu Allah nasip ettiyse size vardır bir hayrı kolaylığını verir inşallah sağlıkla nasip oldun 😘