Gurbetgeliniii Eslem2112 adet günüm geçsin onu yapıcam yalnız bu kaset testi yaptığımda ilk idrar falan farkedermiydiki çünkü net negatifti ve ben gece yaptım su da içmiştim üstelik bi 10 15 dakika öncesi
GEBES3 Eslem2112 ay dobradan gördüm öyle canım onu Allah nasip ettiyse size vardır bir hayrı kolaylığını verir inşallah sağlıkla nasip oldun 😘
Elifimm09 Hatice5855 bat 20 göğüslerim şiş sürekli uyku hali halsizlik bakalım beklemedeyim test yaptım 1 hafta önce negatif çıktı
Elifimm09 Hiranur_2180 belirtilerimiz birebir aynı benimde bat 20 1 hafta önce test yaptım negatif beklemedeyim
Daisyy000 Hatice5855 Benim ilk çocukta göğüs hassasiyetim, ağızda metalik tat ,koku hassasiyeti bunlarla hamile olduğundan emin olmuştum. Şimdi emzirdigim için anlayamıyorum gogus hassasiyetim olacak mı olmayacak mı 😅
Hatice5855 Daisyy000 vala bende adet belirtisidir genelde olmaz adet olduktan bir gün sonra göğüs hasadiyeti başlıyor. O yüzden brnim için beklemek çok zor 😣😖😫😭
Naz0158 Daisyy000 bu çocuklu anneler şaka gibi 🤣 birine daha dnek geldim 2 çocupu var erken gebelik testi yapmış tamam bacım İnşaAllah hamile kalırsınız da zaten hali hazırda bebeğiniz var ilk çocuğunuz giib yıllardır deniyormuş gibi niye davranıyorsunuz sizin daha rahat olmanız ve ilk çocuğunu bekleyenlere tavsiyede bulunmanız lazım. Hele bş de ilk ayın bismillah 🤣🤣