Zeyomeroglu yesildeniz_ çok az çizgi şeklinde bidada gelmedi kasıklarım adet olacakmısım gibi ağrıyor
Nckl Benim de çamur gibi lekelenmem olmuştu inşallah sizinki de öyledir, hayırlı haberlerle inşallah 💐
_Nazendeem Zeyomeroglu inşallah güzel mutlu sonuclarınla gelirsin hamileyım diyerek rabbim kimsenın emeğini boşa çıkarmasın seninkinide inşallah 🐣
Zeyomeroglu S-nur1 doktor hala aramadı aradım ben sizi arıcam cıkmadı daha dedi bekliyorum ama basıma ağrılar girdi midem falan bulanıyor
Htc4345 Zeyomeroglu çok üzgünüm zor süreç ama umuyorum ki birgun sende emeğinin karşılığını kucağında göreceksin ama umudunu ve duani eksik etme
yesildeniz_ Zeyomeroglu Allah geciktiriyor öyle düşünün belki sonraki tedavide ikiz bebekleriniz olacak. Rabbim gönlünüze göre versin. Kun fe yekun Allah ol der olur🤲🏻 belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız. 9 yıldır doğal yolla hiç hamile kalamadım ama o kadar umutluyum ki çünkü veren Allah
S-nur1 Zeyomeroglu Hadi ya gelen lekelenme neymiş peki ilaç kullanırken adet olamazsın çünkü çok üzüldüm bu arada kacıncı denemen