Zeyomeroglu Kızlar yarındı kan günüm az once tuvaletimden sonra akıntıyla beraber kahverengi bir leke geldi doktorum kan vermeye cağırdı kanı verdim sonucu bekliyorum lekelenmesi o sekilde olan varmı aranızda
Sibelingo Zeyomeroglu yerleşme kanaması olabilir rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin sonucunuzu merak ediyordum bnde inşallah güzel haberler alırsınız 🌸🤲
Kartanesi-24 Zeyomeroglu merhaba bende tüp bebek ile 18 haftalık hamileyim ve transferimin 9. Gününde kahverengi çamur gibi lekelenmem olmuştu yerleşme kanamasıymış , inşallah sizinde öyledir hayırlı güzel sonuçlarınızı bekliyoruz 🤲🏻🌸
buse2507 Zeyomeroglu Benim başıma da gelmişti kahverengi akıntı 3 gün kadar olmuştu sonra kendiliğinden geçti💐
Kartanesi-24 Zeyomeroglu tabikide ederim inşallah güzel sonuç gelir sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😊🤲🏻 sonucu bizede yazın lütfen ben pozitif geleceğine inanıyorum inşallah 🤲🏻🌸
yesildeniz_ Zeyomeroglu miktarı az mıydı? İnşallah pozitiftir benimde tam test gününde minik bir lekelenme olmuştu
Zeyomeroglu yesildeniz_ çok az çizgi şeklinde bidada gelmedi kasıklarım adet olacakmısım gibi ağrıyor
S-nur1 Ay hadi inşallah büyük ihtimalle yerleşme kanaması o bende yaşadım tek sefer peceteye gelmişti devamı da gelmedi şimdi 10.haftalık olucaz🐥🫠