umutnur 17 haftalık hamileyim bebek bezi alışverişi yapmak istiyorum stok yaparım diye düşünüyorum yavaş yavaş erkek bebeğim olacak hangi marka daha iyidir hem hesaplı hem kaliteli olabilecek
Nurak umutnur ilk kızıma sleepy kullanmıştım çok memnundum ikinci bebeğime sleepy alerji yaptı Molfix kullanıyorum ondan da çok memnunum
Ozgenur_lmcu19 umutnur stok yapmak mantıklı değil bence yani çok erken doğduktan sonra kullanıp memnun kaldığınız bezi stok yaparsınız. Her bebeğin cildi farklı her beze farklı hassasiyeti olabilir. Öncelikle birinden alıp deneyin memnun kalırsanız stoklarsınız. Ben şuan Molfix yenidoğan aldım. Kullanıp memnun kalırsam alırım mesela.
Rabiul umutnur hamileyken molfix 1 ve 2 no 2 şer paket stokladım kızım 9 aylık molfix kullanıyorum sızıntı yapmadı memnunum
Htccndn umutnur Ben molfix kullanıyorum çok memnunum ama sana tavsiyem stok yapma ne olur ne olmaz belki bebeğinin cildine yaramaz
gunaynur22 Bence stok yapma. Bebeğin cildine göre hangi bezi seveceği değişiyor. Kardeşim bol bol stok yapmıştı. Dağıtmak zorunda kaldı ben o yüzden 2 molfix 1 numara, baby turco 2 numara aldım hangisi iyi olursa onunla devam edicem
Suzunn umutnur merhaba arkadaşım doğum yaptı tavsiyesi üzerine aldığım bez molfix premium , hastanede de bu bezi kullanmışlar bebeği yeni doğdu ve memnun. Ben bir ve 2 no aldım sadece 1′er paket sonrasını kullandıktan sonra alırım
minnakhanimmm umutnur bezde stok yapmak bence mantıklı değil belki alerji yapar bebekte ben baby turco düşünüyorum.
Aacemianne Baby turco ve sleepy. Denemek için alınabilir zaten yeni doğanda sık bez değişiyor. Hangisi pişik yapmazsa ondan devam edilebilir
HAydogdu umutnur Bezde stok yapmak mantıklı değil deniliyor genelde ama bez fiyatları da malum. Ben geçen gün migros indiriminden Prima aldım alerji yapma olasılığı en düşük olan bez olarak düşündüğümden sanırım o şekilde de devam edeceğim ama iyi indirim bulabilirsem.
MerveMuhammetYusufLina İlk çocuğumda Sleepy kullanmıştım hep ama sonradan çok bozdu sürekli sızdırmaya başladı. Şuanki çocuğum için molfix aldım en son da ondan memnundum ama bende stok yapmadım çocuğun durumuna göre ilerde stok yaparım uyarsa diye
10gamze umutnur iki çocugumdada stok yapmadım bir numara alın sonra hemen iki numaraya geçiyor indirimler ara ara hep oluyor yoksa elinizde kalır bezler
eceeelmn umutnur ben stoktan yanayım bezler öyle pahalı ki.şöyle söyleyeyim size ben Prima stokladım 1numara bezi tanesi 3.75 tlden stoklamaya başlamıştım şuanda 4numarayı stoklayacağım ancak tanesi 7.1kuruştan ucuzu yok
dumancagla Prima Premium ve goon Premium aldım diğer markalar sızdırma yapıyor yeğenim den biliyorum eğer bu markalar bebeğimde tahriş yapmazsa bunlardan devam edeceğim molfixte yeni takmana rağmen çok şiş duruyor dolmuş altından sallanıyor gibi
Bebekmert umutnur stok yapmayın bence ben yaptım ama 14 günlük bebeğim 5 marka denedim hepsi pişik yaptı sarışın ve hassas tenli . Sadece sleepy ve canbebe de sorun yaşamıyoruz şuan
mucizemgelsin61 Kesinlikle prima (premium care) 1 kere bile pişik olmadı bebeğim 2 buçuk aylık Ama aşırı pahalı 70 lisi 1000 liraya yakın malesef
Mommy23 mucizemgelsin61 ben migrosta 600e 2 paket aldım, e bebekte de sürekli indirimleri oldu Takip etmenizi öneririm