Cicek_ Benimde bat 26. Dün ve bugün lekelenmem oldu bi seferlik. Umarım yerleşmedir ama hiç sanmıyorum. Geçen aylarda da böyle olmuştu erken regli olmuştum 🙁 regli olursam ki inşAllah olmam aşılama deneyeceğiz.
Meridaily Cicek_ inşallah yerleşmedir yaa tam da yerleşmenin zamanları aslında. İnşallah güzel sonuçlar gelsin😍
Meridaily Lovebaby27 ben de bayrama denk geldi adetim ara vermek zorunda kaldık, ovülasyonla takip ettim boş geçmesin diye kuzum. İnşallah hayırlı sonuçlar alacağız ben inanıyorum ❤️
GEBES3 Meridaily hadi inşallah birlikte bekleyelim benimde 25 i regl günüm bekliyorum bakalım obülasyon falan yapmadım bu ay 🫶🏻
Meridaily GEBES3 akışına bırakmak daha iyi aslında, sürekli takip etmek de ekstra stres🥹 güzel sonuçlar gelsin inşallah😍
Cicek_ Meridaily çok sağol, inşAllah diyelim ne kadar ümidim olmasa da❤️ en kısa zamanda rabbim isteyene nasip etsin
Meridaily GEBES3 sol kasık ağrısı karnımın alt taraflarında ani giren sancı var sadece. Ama geçen aylarda da hep bu tür belirtiler vardı, her belirtiyi yaşadım yani ama hep negatifti🥺 sende belirti var mı canım? 😊
momof3 Meridaily Bu ay ovü yapmadım benim de bat 26 aşırı heyecanlıyım bugün lekelenmem oldu ara lekelenme hiç yaşamazdım normalde 😍 İnşallah yerleşme falandır son 9 günnn 🙂
GEBES3 Meridaily yok canım benim geçtiğimiz ay çok fena göğüslerim acımıştı dedim işte gebeyim Ahahha sonuç regl bu ay hiç belirti yok öyle üşüme arada kasıkalrda balon patlıyor gibi ama ağrı acı değil değişik öyle bi belirti yok ama inşallah gebeyimdir 🫠 yani bende bekleyen herkes de gebedir ya İniallah olsun artık 🫶🏻
GEBES3 Meridaily yok canım dün falan böyle adet olacakmışım gibi çok hafif bi ağrı oldu kasıklarımda o kadar oda geçti zaten başka da yok öyle