Meridaily Kızlaar nasılsınız? 5.ayımdan, umudumu kaybetmeden merhaba 🥹 Ben yavaştan geri sayıma başladım yine😁 9,10 ovülasyon testinde pik gördüm bat 26. Sizler ne durumdasınız? Bat ne zaman? Birlikte bekleyelim🥹
Nur8893 Meridaily Hadi Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için canım Güzel haberler alırız inşallah Bu ay 😍🌸
Mariam1 Meridaily yeni adetim biti 4 gün önce ama 18 gün sonra tekrar olucam 3 kere kurumsasiz ilişki oldu eşim istemiyor bebek ama ya hamile kalirsam düşünmedi ben. İstiyorum ama daha hazir değil başka çucukda 2 var zaten
Nur8893 Meridaily 30 canım Doktorum bütün tuşlara bastı 😅büyütme iğnesi vurulmuştum pazartesi de çatlatma iğnesi yaptırdım 🥹
Meridaily Nur8893 yaa hadi hayırlısı olsun inşallah😍 ben de geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum, bu ay bayram girdi araya yarım kaldı tedavi kendım takip ettim ovülasyonla🥴
Lovebaby27 Meridaily geçen ay olmuştum canım 2.denememdi olumsuz oldu 2 ay dinlendirmek istedi vücutlu doktorum beklemedeyim dua ediyorum bol bol 😔
Meridaily [silindi] bazen geç yumurtlama olabiliyor benim birkaç ay hep geç yumurtlama oldu devam et yapmaya😊
Meridaily Lovebaby27 ben de bayrama denk geldi adetim ara vermek zorunda kaldık, ovülasyonla takip ettim boş geçmesin diye kuzum. İnşallah hayırlı sonuçlar alacağız ben inanıyorum ❤️