Aysee0210 Kızlar devlet hastanesi değer kaça düşerse bu kan serumunu yazıyor bilginiz var mı? Özel hastane rapor çıkarırsa kaç lira ödüyoruz bilgi verir misiniz
mesudeislam Aysee0210 7 nin altına takılıyor benim 6 olmuştu takmak istediler doğumdan sonra benim bazı sıkıntılarım vardı Red verir çıkmıştım 🌸
Mommce Aysee0210 demir 59, ferritin 8.50 çıktı ve doktora ilaç kullanamadigimi söyledim mide bulantısı yapıyordu. Rapor çıkardı 600 küsur TL ödedim. Raporsuz fiyatını sordum 6000 TL’ye yakın bı fiyat söyledi eczane.
yacaco06 Aysee0210 özelde yaptrdım iki doz ferinject 1500 tl ödeme yaptım eczaneye gebelik olduğu için özel olmasına rağmen ödedi. Ferritin 7 hgb 10.3tü benm de
Aysee0210 Damla_g28 hgb 10.5 de takili kaldı 3 aydır. Fakat ferritin 4 . 32.haftada düşerse serum takalım dedi devlet ama takar mı işte,. Artık hayat kalitem kalmadı yükselsin istiyorum
Aysee0210 mesudeislam 10.1 benim ki . .Ama ferritin 4. 32 .haftada bakalım aynıysa takalım demişti sabah gidicem ins takar da rahatlarım
Aysee0210 Mommce çok geçmiş olsun. Geldim bakalım inşallah bana da verir de artık yaşam kalitem yerine gelir
Aysee0210 Mommce evet verdi canım çok şükür. Hatta hastane verecek ilacı herhangi bir ödeme filan yok
Aysee0210 yacaco06 çok şükür doktor verdi ya. Birazdan takılacak herhangi bir ödeme yapmicam hastane karşılıyormuş
Mommce Aysee0210 ay iyi olmuş canım ya bende devlete gittim ama ilaca çok fazla ödedim. Belki değerin çok düşük olduğu içindir