Zeynepdinc Asya1122 benim de ilk gebeliğimde sürekli hareket edip tekme atıyordu iri bebekti bu narin pıt pıt aynı haftadayız her bebek farklı doktor ihtimalleri söylemek zorunda hareket eden bebekte bile o ihtimal var o yüzden canını sıkma hareketlenir de
Asya1122 Zeynepdinc çok teşekkür ederim evet dediğin gibi kendi doktorum da dedi yapılan yorum her gebelikte ihtimaldir
Su123 Asya1122 ilk gebeliğimde kızım 6 ayında hareket etti ama doğuma kadar çok az hareket ediyordu çok hareketli bebek değildi çok şükür doğduğumda bir soru. Yaşamadık
ezoocum Bende 25+1 im benim de plasenta ön duvarda ve çok az hissediyorum çoğu zaman bazen tek tük gece birkaç kez hızlı vuruyor onun dışında çok az hissettiğim ama bebeğim iyiymiş öyle dedi perinatolog siz de içinizi ferah tutun
Asya1122 ezoocum ne kadar benziyor gebeliğimiz ☺️ şu ön duvarda oluşu beni ne kadar endişelendirdi ya inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı
tugcebaby1 İnan benim oğlumda öyle 26+1 millet canım aciyor falan dıyor bende canım acısada çok harekrt etse die beklıyorum ediyor ama çok az doktor herhangi bir problemde görmedi yapısal bence bıraz karakteri mi sakin olcak anlamadım
Asya1122 tugcebaby1 ilk gebeliğim de çok hareketliydi kızım canımı acıtırdı işte ben de tam olarak onu bekliyorum ama yok. Bizde de bir sorun göremedi doktorum daha geçen hafta gittim bir ay sonra gel dedi bu hareketler yüzünden yine gidicektim ama artık utandım bir sorun yok diyorlar pimpirikli gibi habire doktordayim
ezoocum Asya1122 inşallah 🤲🏻 ilerleyen haftalarda yer değiştirebilirmiş inşallah öyle olur canım bizde de
Salihaa16 Asya1122 evet basını da tutamıyordı ellerini tuttugumuz gibi pat diye dusuyordu vucudu cok salıktı hareketli degildi surekli uyuyordu