Senanur07 en önemlisi bir düzen oluşturmak diğer türlü birbirinizi zor görürsünüz😂 tabii ki bebeğin huyuna suyuna da bağlı biraz. Kızımın en başımdan beri uyku saati vardı. Bebeklik döneminde akşam saat 7-7.30 uyuyordu. Kızım uyuduktan sonra eşimle biz normal hayatımıza devam ediyorduk.tabii o saatte uyuduğunda sabah en geç 7 de kalkıyordu ama önemli değil benim için. Kızım küçükken bazı günler kayınvalidem gelip kızımın yanında kalıyordu biz dışarıya çıkıyorduk. Şu anda kızım 4 yaşında hala akşam en geç 9 da uyuyor biz eşimle vakit geçiriyoruz. Hafta sonları gündüz bir iki saat kayınvalideme bırakıp bi kahve içmeye gidiyoruz.Doğduğu günden beri her şeyimi kızımın uyku saatine göre ayarlıyorum gündüz uykularını hiç aksatmıyorum, akşam uykusunu etkilemesin diye. Herkes bana laf söyledi bu kadar takma bütün hayatını ona göre mi düzenliyceksin, biraz rahat ol dediler. Ama benim için rahatlık bu kendime eşime vakit ayırabiliyorum. Çevremde arkadaşlarıma bakıyorum gece 12 lerde odada çocuk uyutmaya çalılıyorlar, eşleriyle odaları ayırıyorlar böylesi çok daha zor bence.