Senanur07 Her zaman söylerim, ehline denk gelen kimse ziyan olmaz, 2021 pandemide kızımız 36 haftada doğdu, kuveze girmedi ama minicikti, sarılık çok yüksekti ahh ne zor günlerdi ki daha önce de bir kızımızı kaybettik, hamilelik zaten riskli geçiyor benim hep, ahh neler neler ama şükürler olsun, eşimin desteği ile hep iyi olduk, evet çok yorulduk, hatta eve geldiğimiz ilk gece omuz omuza ağladık, çünkü ailelerimiz sağlık sebebiyle yanımızda değildi, tek başımıza gece, gündüz neler geçti, şükürler olsun kızımız şu an 3,5 yaşında ve yine bir kızımız daha olacak, tabi ki sorumluluklarımız daha da artacak ama o zaman olduğu gibi ben uyurken eşim çocuklara bakacak, ya da rahatça yemek yememe destek olacak, çocukları ona bırakıp ara sıra tek başıma gezeceğim, evde ben yorgunluktan mahvolmuş, eşim desen işten zar zor bitkin gelmiş haldeyken aman hadi ev işini bosver deyip kahve içeceğiz, film izleyeceğiz, kısacası birbirimize saygı göstereceğiz, buna inanıyorum daha önce de başardık çok şükür, eğer iki insan birbirini seviyor, sayıyor ve en önemlisi eşler birbirini her koşulda destekliyorsa evlilik de çocuk süreci de zor değil, kimse de dört dörtlük değil yazdıklarım yanlış anlaşılmasın lütfen, bizim de aile içi, maddi, manevi çok zor günlerimiz oldu ama günün sonunda birbirimizden güç aldık, dilerim herkes eşi ve çocuklarıyla huzurlu olsun 🌸☺️