1umutturyasamak canım benim 16lı haftalarda falam anomaliler görüldü kkp kisti falan sonradan geçti ama burda muayne olduğum dr illaki burdaki perinataloji de görsün seni dedi yani şuan için görülen herhangi bi sorun yok ama dr madem zeynep kamilde yada çapada doğum yapmayacaksın o zaman bu hastanedede detaylı olarak bakılsın doğumunu burada yapmayı planladığın için bunu öneriyorum sana dedi detaylı olarak kan idrar tahlilide verdim çünkü gebeliğim boyunca hepstanbul tıp fakültesine ve zeynep kamile gittim sonra illaki aman ümr devltte doğur dediler bende gittim işte haftaya perinataloji görsün zaten sonraki muaynemde de ameliyat için gün verir diye düşünüyorum 🤔 hem anestezi şeklinede karar veririz birde hastanede özel oda olayı varmış gün alınca servis bölümüne gidip konuşacağım inşallah tek kişilik oda tutabilirim ufak bi ücret karşılığında tek kişilik odada kalabiliyormuşuz bunu çok merak ediyorum.. birde acaba bana ameliyat için gün veren dr mu girecek ameliyatıma yoksa rasgele birimi yapacak onu merak ediyorum ona göre doktoru kendim seçeyim ama rasgele birisi girmez heralde planlı sezaryen olacak sonuçta? Bibilgin varmı canım seninde ameliyatlımı olacak? Benim ikinci doğumum ilki açılma olmadığı için ameliyatlı oldu buda mecburi olacak..