Badella Kızlar selamm, nasılsınızzz? Sakarya da gidebileceğimiz hamile kursları filan var mıdır bilen giden var mı?
Glhayat_54 Badella merhabaa 🤗 beni bugün aradılar eğitim arastırmada gebelik okuluna gelirmisiniz diye ama kabul etmedim 😂🙈
Edasusari Badella seahta var 24. Haftadan sonra alıyor sanırım. İmk de ayda bi eğitim veriyor katıldım ama çokta beğenmedim. Medarda da ger cumartesi var ama katılım ona nedense çok az. Bende ona hiç katılmadım daha. Başka da bilmiyorum 😂 ha bi de adatıpta bu cumartesi olacak araştırabilirsiniz.
senaal Badella devletin düzenlediği gebelik okulunu öneririm beş dersten oluşan detaylı hamilelik egzersizlerininde olduğu bir eğitim çok faydalı oldu bana sizede olur umarım
Meyra-tt Seah da gebelik okulu yazisi gordum sanki ama bende bilmiyorum, 13+1 deyim bekleyim burda :)
Glhayat_54 Edasusari okula giden cocuğum var saatleri uyuyordu gerçi ama ne bileyim gitmedim ve artık ağırlaştım. Belki yanımda gidecek hamile arkadsm olsaydı olablirdi ama tek basıma git gel sarmaz 😂
Esraakblt Badella ben 29. Haftadayım Seahın gebe eğitimine gidiyorum . Eğitim harika plates dersleri bile oluyor mutlaka öneririm
Badella Glhayat_54 ya şu an çalışıyorum aslında gidemeyebilirim ama 32. Haftadan sonra izne ayrılıcam o zaman kesin gitmek istiyorum
Glhayat_54 Badella özellerde varmı varsa ücretlimi olur bilmiyorum ama eğitim arastrmaya giderim dersenizde kacıncı haftada baslatıyo bilmiyorum gidip bilgi almanız lazım 31.haftadayım beni bugün aradılar bilgi verdiler.
Badella Glhayat_54 eğitim araştırmaya da gidiyorum ayrıca Melih Demir takipliyim orda da sorarım ama teşekkür ederim😊
Glhayat_54 Badella bugün randevum vardı ama izinliymiş melih bey yoktu. Başka doktora gitmek zorunda kaldım o yüzden üzdü beni 🙈