Mommysangels Phyloo Sevdam74 Eymenkuzusu staRmama Elamomy Hhnurrr Koc1106 Miniqimm160821 Talentedmom Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün özele gittik öğrendim🌸 Bir Prensesim daha geliyormuş doktor 100 de 100 bile diyebilirim dedi 🙈💕🌸
Hhnurrr Mommysangels benim oğlumun da böyle elleri ayakları hep belliydi böyle belli olan genel de erkek oluyor sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah
Koc1106 Bende burada ultrason paylaştım bana herkes kız dedi, geçen doktora gittim doktor erkek bebek hayırlı olsun dedi.
hlucia Koc1106 Herkes bi uzman olmuş ne alaka kese şekli vs yuvarlağa kız deniyomuş güya ama kız diyende var asla buradan paylaşım yapıp peşine düşmüyorum zamanı gelince doktorundan öğrenirim diye diye 16. haftaya girdim :)
Mommysangels Fatoss3- devlete gidiyorsanız geç söyleyebilirler özeller söylüyor genellikle direk gördümmü birde gitmeden önce vişne suyu için kıpır kıpır oluyorlar 🥰
Fatoss3- Mommysangels devlete gidiyorum ama detaylı ultrason özele gidicem Kız neler yimedim içmedim hareketli ama ultrasonla bakınca hemen bacakalrini kendine çekiyor 😄
Mommysangels Fatoss3- yaa saklıyor kendinii 😍 Bende normalde devlete gidiyorumda sabırsızlandım özele gittim sadece cinsiyet için devlette bana da sürekli saklıyor falan dediydiler ama tabi herşeyden önce sağlıkla gelsinler inşAllah 🥰