Mommysangels Cinsiyet tahmininde bulunabilirmisiniz 🥰(16haftalık) @Elamomy @Talentedmom @Eymenkuzusu @staRmama @Elf06 @Dillloooo @Betulumcnmm
Mommysangels Phyloo devlet hastanesine gidiyorum hiç tahminde bulunmuyorlar etrafımdakilerde hep devlet kasıtlı söylemiyor diyor bugünde kordon var bişey diyemem dedi🥺
Mommysangels Phyloo Sevdam74 Eymenkuzusu staRmama Elamomy Hhnurrr Koc1106 Miniqimm160821 Talentedmom Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün özele gittik öğrendim🌸 Bir Prensesim daha geliyormuş doktor 100 de 100 bile diyebilirim dedi 🙈💕🌸
Mommysangels Phyloo yaa bende sabırsızlandım yarın özele gitmeyi düşünüyorum😊 Kızımda 14 haftalıkta öğrenmiştim 😇
Mommysangels staRmama Ay gönlümden geçen erkek 🥰 teşekkür ederim yarın özelde randevu bulursam haber edeceğim 💕
Hhnurrr Mommysangels benim oğlumun da böyle elleri ayakları hep belliydi böyle belli olan genel de erkek oluyor sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah
Mommysangels staRmama Yok 2.ci olucak Bi kızım var birde oğlum olsun isterim 🥰 tabi ki herşeyden önce sağlık kız olsada üzülmem arkadaş olurlar ilerde 💕