Derennn700 Kızlar selam reglim iki gün gecikti ama göğüs hassiyateim dışında belirtim yoktu ta ki az önce süt kıvamında beyaz akıntı gördüm belim ağrıyor böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ya da benimle aynı gecikmeyi yaşayanlar
Bussbety Derennn700 benim benim kopuyor ve üşüyordum dedim sanırım hamile değilim kasık ağrımda vardı 10 gün bekledim test pozitif çıktı
Alya05 Derennn700 Bennn Benmde bat 13 tü bugün kan verdim değerim 616 çıktı Eğer normalde hiç gecikmen olmuyorsa her ay düzenliyse bi test yaptır Ben gündüz test yaptım hemen çıktı
Derennn700 Bussbety bende öyle yapayım canım evet bende de ayağa vuran bi bel ağrısı var şuan da inşallah gebeyimdir bende güzel haberler veririm 🤗
Alya05 Bussbety aayyy sizde de üşüme var bu arada hayırlı olsun Bende çok üşüyorum ayaklarım buz tutuyor bugün test yaptım pozitif
Bernossssss Selam canım, benimde bat 22 ama 1 haftadır beyaz akıntım, göğüs hassasiyetim ve felaket bel ağrım var henüz adetim gelmediği için test yapmadım ama sizce yapmalı mıyım 🫣🫣
Derya146 Bernossssss cnm günlerimiz ve belirtilerimiz aynı ben bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sen biraz daha bekle istersen belki erken diye çıkmamıştır diyorum
fyg2408 Bernossssss benim bat 22 birçok belirti var test yaptım ama negatif çıkmıştı 22 sini beklicem tekrar test için inşallah güzel haberler alırız
Derennn700 Bernossssss kuzum senin daha var bence acele etme lütfen sonra üzülüyoruz negatif görünce sabret günün geçsin sonra yaparsın varsa bile çıkmazsa stresten etkilenirsin bu kez
Derennn700 Alya05 aşkım artimet yaptım çıktı silik bi çizgi ama dediler yalancı pozitif çıkarıyor o yüzden bende geçersiz saydım reglim normalde çok düzenlidir hiç şaşmaz bugün bende ilk kez yumurta akı gibi kıvamlı akıntı geldi şiddetli bi bel ağrısı yaşadım başkada şuan bişey yok inşallah bende gebeyimdir 🥺
Bernossssss Derennn700 Ya açıkçası benimki üzüntü olur 4 ay önce dış gebelik geçirdim iç kanamayla ameliyat oldum vs o nedenle üzülüyorum ve aynı süreci yaşamaktan korkuyorum. Doktor günün geçerse hemen gel dedi takipte olmak lazım tekrar edebilir dedi ondan dolayı. Özellikle beklenti içerisinde değilim açıkçası 😢
Zey_Zey- Derennn700 kesinlikle bende erken yaptım negatif sonucu almak insanı biraz üzüyor. Tavsiyem adet gecikmesini bekleyin
Derya146 Bernossssss inşallah olur da sağlıkla kucağına alırsın cnm çok geçmiş olsun bende Ekim ayında kürtaj olmuştum çok zor oluyor özellikle psikolojik olarak 😔
Derennn700 Bernossssss ya canım benim Rabbim inşallah bu ay sana da isteyen herkese de güzel haber almayı nasip etsin seni anlayabiliyorum çok zor
Bernossssss Derya146 Evet maalesef benim beklediğim bir şey de değildi, bedenen ve psikolojik olarak çok sarstı beni de açıkçası 😭 Allah niyetlerimizi hayırlı kılsın insallah 🌺