merveblttt Kızlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz biz 19 haftadayız ama gelişimi önden gidiyor doktorumuz ona rağmen bir şey hissedemiyorum
zynpknt merveblttt hemen hemen o haftada hissetmiştim net olarak yakında hissedersiniz tabi yaşam tarzınıza da bağlı hareketli geçirenler biraz daha geç hissediyormuş
Esma006 merveblttt 23 den sonra net hsisedersin ben bile 27 haftaligim 4 haftadır fln hissediyorum tepki veriyor
merveblttt zynpknt bazen sanki gıdıklanma geçiş gibi hissediyorum ama gaz mıdır bağırsak hareketi midir emin olamıyorum
zynpknt merveblttt her şey olabilir bende ilk kayma hissetmiştim biraz baskı yaptım muhtemelen vıcık diye öbür tarafa geçmişti
merveblttt Mucizemyoldaaa_ iki hafta önden gidiyoruz doktorum hissedebilirsin dedi ama anlayamıyorum ilk gebeliğim birde
Mucizemyoldaaa_ merveblttt işte bilmeyince anlayamıyoruz 🤷🏻♀️ bende öyleyim kas seğirmesi mi bebeğim mi hareket ediyor ayırt edemiyorum🤷🏻♀️
Canpareanne Mucizemyoldaaa_ içinde damar atıyor gibi mi hissediyordun. Bende 18+5 haftadayım ama damar atması gibi bişey hissediyorum hareketimi değil mi emin değilim
Krystal merveblttt 21.haftada net hissettim. Eşim de elini koymuştu hatta o da hissetti. Okudum araştırdım 25e kadar normalmiş hissedilmemesi. İlk gebelikse eğer daha geç hissedilebilirmiş..
Accountant merveblttt 20. Haftadayım bugün net şekilde hissettim daha önceden hissetmiyordum pek yani benek hareketi olduğunu ayırt edemiyordum daha doğrusu
Canpareanne Accountant evet bende öyle hissediyorum özellikle geceleri ama tekme falan hissetmedim henüz
Accountant Canpareanne tekme gibi bende hissetmedim zaten gece hareketleniyorlarmış ilerleyen haftalarda daha güçlü hareketler oluyormuş bu haftalarda böyle olurmuş doktorum öyle söylemişti