Habibedrmn Mila_68 aynen kisinin kesinlikle yapısıyla alakali ama en azindan kullandim derim yoksa kullanmasaydim bi pismanlik olusurdu 😣
Habibedrmn Aymesev bende ayni durumdayım canım 33. Haftada başladı çok hizli bi sekilde catlaklarim genis ve derin karnimin her yerinde var 😢 ne yapicam bilmiyorum hala kullanıyorum krem yağ ama olann oldu
Ossgee Kızlar selam bende çatladım amaaa kafaya takmayın. Çok şükür ki bebeler sağlıklı. İlk fedakarlığımız vücut olsun estetiği olsun. Onlar yavrularımızın izleri. Üzmeyin kendinizi. Bende çatır çatır çatladım. Umrumda değil gerçekten. 2sağlıksız gecelik yaşadım. Sorunlar sıkıntılar. Şimdi oğlum 33haftalık💙 böyle düşünün.
Habibedrmn Ossgee cok şükür Rabbime çok haklısınız zamanla alisicaz yapicak bişey yok kucagima aldgmda bunlari dusunmicem eminim ama insan takıyor ister istemez 😑
Nida13 Habibedrmn Habibedrmn geçmiş olsun canım sen yine son zamanlar başlamış benim 12 hafta da başladı catladim
Habibedrmn Nida13 oovv çok erken başlamış canim😢 ihmal etme ama nemlenditici urunlet kullanmayi en azından yavaslatirsin
Nida13 Habibedrmn valla yaptım canım badem yağı vazelin yine olmadı yani catlayacagin varsa hertürlü catliyon
Burcak61 Habibedrmn daha fazla çatlamamak için mustela çatlak yağını öneririm benimde çevremde lierac kullanıp çağlayanlarla oldu mustela kullananlar hiç çatlamadı
Habibedrmn Burcak61 canim catladim catlayacagim.kadar suan derdim dogumdan sonra goruntusunu azaltmak. Bu konuda faydasi olurmu mustelanin
Pars Habibedrmn mustelanin catlak oncesi icin ayri birde catladiktan sonraki kremi varmis.. bildiğim kadarıyla ilerlemesini önlüyor..bir arastırın isterseniz..
Burcak61 Habibedrmn onu bilmiyorum ama kantoron yağını duymuştum ama kırmızı mı sarı mı onu bilmiyorum iyileştirici olarak doğal zeytinyağı onunda iyileştirici özelliğini duymuştum