Habibedrmn Sorum şu arkadaşlar yaglar lierac krem vazelin kullanmama ragmen çok fena çatladım hala çatlamaya devam ediyorum biliyorum cozumu yok ama hala kullanıyorum krem yag en azindan dogumdan sonra gorunumunu azaltirmi yoksa boşuna mi kullanıyorum hala 😢
Misskaynak Habibedrmn gecenlerde biri catlaklara krem surmus ve gorunumun cok azaldigini yazmisti canm forumda bi arat istersen
Seden Habibedrmn ahh sormayin bise kasinmasi yok mu yirticam derimi artik, beyazliyo ama ne zaman bilmiyorum
Habibedrmn asilsmom zeytinyagi badem yagi lierac krem ve vazelin hep nemli tuttum ama 33. Haftada başladı derin derin kirmizi bazen kanıyor hic kasimadim 😢
semazkcblc Misskaynak madecassol u diyorsunuz sabırım. Bende kullanmaya başladım ama bi etkisini göremedim hala:/ birisi 3 günde kormızı çatlaklarının beyaza döndüğünü yazmıştı.benimkinde renk değişikliği hala yok😔
Habibedrmn Hmyr_ygt evet zayıftim basenlerimde falan evlenince biraz olmustu ama gobegimdekiler cok derin ve genis catlaklar goruntusu cok kotu😢
Hnfeshnn Habibedrmn lazere gidersin kuzum Doğumdan sonra yapacak bişe yok maalesef vücut çatlamaya müsaitse ne kullanırsan kullan çatlarsın
Habibedrmn Hnfeshnn aynen öyle oldu aynaya bile bakamıyorum lazer fiyatlarını arastirdimda cok pahali ilk çocuğum allah izin verirse ikinci cocugumda yine çatlayacak 😢
Habibedrmn semazkcblc zamanla beyazliyo ama ben küçülür mü diye merak etmiştim cunku cok derin ve geniş catladi 😢
Mila_68 Ben şu an 2ci çocuğuma hamileyim 11+4 olduk😊Oğlumda karnım büyüdü baya ama hiç çatlamadı doğumdan sonra da hiç bir iz falan oluşmadı herkes de görünce şaşırıyor sen nasıl doğurdun diye.Yani karnım falan da hiç kalmadı diyet falan da yapmadım.1 ay içinde eski halime döndüm.Bence bünye meselesi.Çatlamaya müsaitse çatlayacak.Krem falan engellemiyor.Ben hiç bir şey kullanmadım krem yağ vs.O yüzden çok üzerine düşmemek lazım.
Habibedrmn Mila_68 aynen kisinin kesinlikle yapısıyla alakali ama en azindan kullandim derim yoksa kullanmasaydim bi pismanlik olusurdu 😣
hicimm Habibedrmn kaçıncı haftada başladı yırtılmalar acaba? Genetik sanırım ablamda çok şeyler kullandı ama fayda etmedi malesef 😔
Aymesev Habibedrmn sukret cnm ben 22. Haftada catladim hemde öyle böyle degil bnde neler kullandim halada kullaniyorum iste yapcak bisi yok cok moralim bozuldu toparlanamadim kac gundur :((
Nida13 Habibedrmn Habibedrmn geçmiş olsun canım sen yine son zamanlar başlamış benim 12 hafta da başladı catladim
Hmyr_ygt Habibedrmn benim göbeğimde görüşünte bişey yok tabi Doğumdan sonra belli olur gibime geliyor 😞
Habibedrmn Aymesev bende ayni durumdayım canım 33. Haftada başladı çok hizli bi sekilde catlaklarim genis ve derin karnimin her yerinde var 😢 ne yapicam bilmiyorum hala kullanıyorum krem yağ ama olann oldu