• Gebelik
  • Decavit kullananlar bakabilirmi?

Poyrazgenc bebeğe aldırıyor mu bilmiyorum ama anneye aldırdığı kesin 😂😂 ilk oğlum 4300 gram doğdu ama ben 40 kilo aldım decavitin saatini bile sektirmezdim 🙏🏼
    Poyrazgenc decavit benim bebeğime kilo aldırmadı zaten anneye vitamin takviyesi amaçlı verilen bisey ama söyle benim Bebeğim biraz zayıftı ben araştırıp imom omega kullanmaya başladım Dr sordum tamam dedi düsük kilolu bebeklere kilo alımı sağladığı da yazıyordu bizim ki 2800 felan doğar diyorlardı 36 haftada 2750 doktorumuz 3-3,5 olur diyor
      Aldırır bence ama bana doktorum decavit büyük dedim imom verdi decavit bırakabilirsin dedi onu kullanıcam
        Poyrazgenc bebeğe kilo aldırdığını düşünmüyorum ya aldırıyorsa bize aldırıyordur oda umrumda değil yaklaşık 4 kutu bitirdim hala devam ediyorum bütün değerlerim yerinde sayesinde içmediğim unuttuğum zaman bile kendimi pskolojik olarak kötü hissediyorum 😄
          Aysktr hha😉ben sadece bbek alsin istiyorum kemdimden yana sikintim yok sulur 52yle hamile kaldi. Suan 65im hic gostermiyo bnde😊o alsin kendimden gecrim
            Poyrazgenc son 3 ayda alıyor diyorlar ama inş alır süt muz ceviz taktiği uygula günde bir litre süt içersen kilo alıyormuş 😄
              Poyrazgenc camm bn kullaniyorum.o bir vitamindir icinde her vitamin bulunur bebek vududumizdan vitaminleri cektiqi.icin hem.bize takviye hemde bebislerimiz icin takviye.decavitin kilo.olayiyla.alakasi yok ben mesela 10 kilo aldim 20 subatta 39 haftalik olucam seseryan olucam bebegim.suanda 3150 gramdi gecen hafta
                Poyrazgenc Yaa bak bu iyi olmadı meyveli süt dene içebilirsen gerçekten inanılmaz fayda ediyormuş bende denedim ben 3 bardak içiyorum günde bu sefer de iri bebek olur diye korkuyorum doğuramam falan diye 😂 Cuma günü fayda etmiş mi bebeğe öğrencem mesela unutmazsam postuna yazıyım