hohomoromu Gnygns Yok canım benim ablam 4. Sezeryan oldu hep aynı yerddn kesildi 4 kez, sadece tehlikeli riskli oluyor işte 😒
hohomoromu Selennnnn Bana da ilk gittiğim doktorlardan biri 38+larda alıyorz 38+3 falan demişti bebek 39dan gün almış olsun diye canım gelişimi açısında. Sana da verdıgı tarih aynı için rahat etsin yani genelde o tarihlerde alıyorlar ilk doğum mu olacak 😊
Selennnnn hohomoromu evett o yuzden bu korku heyecan panik 😀 çok teşekkür edrm içime su serpildi 🙏 herşeyi düşünmekten bir hal oluyor insann 🤭
Selennnnn Hanife_ ne gibi bir sorun yaşanıyormuş ki cnm şekerde ? Bu arada sağlıkla kavuşmanı dilerim bebeğine 🙏
Hanife_ Selennnnn zaten şekerim yüksek son haftalarda kontrol altında tutmak daha zor Allah korusun ölü doğum olabiliyor
Cemre2019 Selennnnn İlk kızımı 38+2 suyumun gelmesiyle sezeryanla aldım. Oglum da sancı cektim 1 hafta 36+5 dogdu. Suan 3. Bebegime hamileyim 36+3 günlügüz. Doktor gün vermedi. Ama 37-38hafta arası alabiliriz dedi.
Ceylanim Selennnnn 37+4 olacak persembe gunu sezeryanla alinacak bebegim bana erken geldi ama dr olan onalr vardir bi bildikelri 2. gebeleigim ve ameliyat yeri ic dikslerim incelmis ondan heralde 🙄🙄🙄