S-Eda0 Kubrr_ mide yanması için bir şey kullanıyor musunuz en kısa zamanda geçer inşallah🤲🏻🌸💖 zorluyor insanı çünkü bir şey yemeye korkar oluyoruz
Tuba5555 17 haftalık ilk gebelik hiç birsey yapasım yok hayatım bomboş gibi amaçsız . sürekli bas agrısı evde yatıyorum sadece stresliyim beynim dolu mutsuz hissediyorum siz gün boyu evde ne yapıyorsunuz nasıl vakit geçiriyorsunuz
Elifeminask aleynaeskici_0 çok sanslısız masAllah ben her gun 6 7 adet bulantı hapları içiyorum 14 haftalıgım 7 kg verdim. herseye kusuyorm ayaga kalkamıyorm elim ayagım bosalıyor ve kanszlıgım olustu. banyo bile esim yaptıryor. iki lokma yemek yesem mideme kramplar eksime yanma oluyor taaa ki kusana dek. hc bisey yemesemde sarı safra kusuyorum halim o kdar zor ki Allah herkse guzel gebelık versin . Gitmedegim doktor kalmadi yapmadgım sey kalmadı haslanms patatsler krakerler leblebi zencefil cayı yok. iki oglum var artk annem hasta dıyorlar onlar bile cok etkılendi. ailem geldi bana bakıyır ben kendme bile bakamiyorm. hep aglıyorm yataktayım pskolojım bozudu. isyan etmiyorm hamd olsn bu gune ama Allahımdan sifa diliyorum, sizde dualarnzda banada yer verrsenz cok sevinirm. Allah hepımıze hayırlı evlatlar versin.
Tuba5555 Elifeminask Allah yardımcınız olsun çok şanslı oldugum söylenemez benim de psikolojim iyi sayılmaz panik atak geçiyorum bende ara ara ilk aylar bende sizin gibiydim geçti umarım çok çok iyi olursunuz geçer gider biran önce herkes kendi yaşadığını bilir rabbim herkese kolaylıklar versin .
aleynaeskici_0 Elifeminask canım inşallah düzelirsin ya kendini o piskolojiye koyma ilk 4 ay kusmalar oluyor bende de baya oldu sadece su kusuyordum hiç bişey yiyemiyordum sadece domatesi tuzlayıp yiyiyordum yurt dışında olduğum için 3 ay doktora bile gitmedim çok şükür 4 aydan sonra kusmalarım yorgunluğum herşeyim giti Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın inşallah
Elifkarakus63 Elifeminask benimde İlk 5 ayım böyle geçti Allah herkesin yardımcısı olsun. Benim ilk gebeliğim ve çok isteyerek hamile kalmıştım. Ama o kadar zor geçti ki şu 6 aylık oldu daha yeni yeni önümü görüyorum
Elifeminask Tuba5555 tugba hanm merhba hayrlı huzrlu gebeliklerinz olsn insAllah. Ben aleyna hanıma dedim sanslısnz dye onunki iyi gecıyorms ya masAllah. Bende normalde pank atak hastasym ilac tedavsı goruyrdm gebe kalınca braktım . kalbim teklmee yapıyordu surekli
35Hatice 18e girdim 7.haftadan beri iştahsızlık ve halsizlik çekiyorum hiç enerjim keyfim yok 3 kilo aldım ama nasıl aldım anlamıyorum hiç doğru düzgün beslenemiyorum. Geçmiycek galiba ya kabullendim artık
Emelcannn aleynaeskici_0 bende 16 haftalık hamileyim kasıklarım ağrıyo baş ağrım hiç geçmiyo tekmelerini ne zaman hissederim ilk hamileliğim kızım olcak ultrasona ne zaman girsem hep hareketli oluyo 😂
Mucizemyoldaaa_ 15+5 enerji bi geliyyy bi gidiyyy 😁 idare etmeye çalışıyoruz bakalım ama 1. Trimester’a göre çok şükür iyiyim 🤲🏻🤲🏻
betic aleynaeskici_0 Ben de 28 Haftalık oldum aşırı aşırı hareketli bir bebeğim var ağırlaştım da üstelik bir de taşınma durumum var benim ay çok yorucu ya Allah sabır versin bir an önce kucağınıza alalım inşallah sağlıkla❤️❤️
Rbsshn 23 hafta olduk bel , kalça, kasık ağrıları zorluyor bazen son dönemlerde mide ağrılarım başladı sanki biri sıkıyormuş gibi bazen ruhsal düşüsler oluyor bir şekilde çok şükür devam edebiliyoruz ama geriye kalan ayları düşünmek beni korkutuyo 😟
eylulll01 aleynaeskici_0 ara sıra kasık ağrısı çekiyorum onun harici gayet güzel sizin nasıl geçiyor ?
Havva578 27+5 olduk o kadar güzel geciyorki en güzeli hareketlerini varlığını tekmelerini hissetmek aklından çıktığında kendini hatırlatmak için tekmelemesi kıpır kipir bir cimcime olcagi şimdiden belli rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebislerimize inşallah ama bu hallerini özleyeceğim simdiden belli hareketleri hissetmek bambaşka bir şey
tansugl37 aleynaeskici_0 39 haftaya giriyorum. Beklemek çok zor sancı bekliyorum sürekli kendimi inceliyorum. Şimdiye kadar zaman çok hızlıydı ama durdu bu aralar 😂
Visneli1so-s aleynaeskici_0 16 haftalığız hala bulantılar oluyor ve sanki her yerim uyuşmuş serum yemiş gibiyim ,bu haftaya kadar iştahsızlık hep vardı 5 kilo verdim
Anneolsamkeske Bahar77777 sağlıkla kucağimiza alırız insallahhh ben 33 haftalığım karın alt bölge de çatlak oldu siZde de oldu mu :(
Nesy aleynaeskici_0 27+3 perişanlık ya endişesi ve kaygısı daha beter şimdi de karnım ağrıyor hiç anlamadığım bir şekilde kasık ağrım yok niye böyle oldu normal mi?
Htc4345 21+6 olduk hamilelikte ilgili pek sıkıntı yok iyiz ama üstümde bir kırgınlık var sanırım hasta olacağım
Hizliveofkeli 9+5iz diğer gebeliğime göre rahat geçiyor. Mide bulantım daha az. Ama hızlı kilo alıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum.