Berrysmom aleynaeskici_0 21. Haftadayım. İlk 3 ay mis gibi geçti ne bulantı ne bir şey. Benim hamileliğim harika geçecek derken 4. Aya girişle birlikte kramplar ağrılar. Bebek iyi onda problem yok ama ben fenaydım. Şimdi de geçen hafta yürüyememe problemiyle kontrole gittim bel fıtığı çıktı. Mide yanmalarım başladı bazen ağzımdan ateş püskürtücem sanıyorum. Bunların arasında da çalışıyorum tabii evde değilim. Dinlenemiyorum ve yorgunum ve uykum var. İlk 3 Ay uykunun U’su yoktu ne guzel. Hani 2. Trimester daha guzel geçiyordu? Kandırıldım resmen. Daha 1 kilo bile almadım ama sanki bacaklarım 100 kilo almış gibi bi agirlik hissediyorum. Benden bu kadar 😂 İlerleyen aylarımı hiç düşünemiyorum. Sağlıkla doğum yapmaktan başka dileğim yok. Oğlum iyi olsun ben hepsini atlatırım bir şekilde. Ama hamileliği özlemeyeceğim.
Sdnrymnklc 13+6 yız kanama alanından dolayı yatarak geçiyor cok sık wc ye ckıyorum bu zmnlar öylemi acaba 3 aydr yoktu böle bişi
aleynaeskici_0 Sdnrymnklc hamilelikte baya tuvalet ihtiyacı oluyor cnm ben ilk 3 ay sürekli gidiyordum sonrası düzeldi ama şuan yine başlamış sona doğru
aleynaeskici_0 Pnrshn banada sürekli yürüyüş yapmamı söylüyorlar ama hiç yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum
Pnrshn aleynaeskici_0 ben de yoruluyorum ama yapıcak bir şey yok 😅 Yattıkça insanin hic hareket edesi gelmiyor o yuzden pek durmuyorum zaten hafizam iyice gitti her seyi unuttugum için surekli asagi yukari dolasiyorum evde 😅😅😅
Sdnrymnklc aleynaeskici_0 3 ay lık sürecte hiç böyle dgldm ama suan bi su içsem hmn gitme ihtiyacı duyuyorum
Kubrr_ evlatce-41 benim mide yanması 8nci haftada başladı hala devam ediyor umarım o haftalara gelince bitmiş olur çok zor
evlatce-41 Kubrr_ evet çok zor fakat o haftalardaki dayanabilir düzeyde oluyor son aydakiler fenaa inşallah geçer💐
S-Eda0 Kubrr_ mide yanması için bir şey kullanıyor musunuz en kısa zamanda geçer inşallah🤲🏻🌸💖 zorluyor insanı çünkü bir şey yemeye korkar oluyoruz
Fnd25 Bahar77777 Bazılarımıza göre tam olarak abartıldığı kadar bir şey 4 ay bitene kadar bi dolu bi boş serum takıldı ilaçlarla midemi durdurduk:) çoğu zaman durduramadık kalp çarpıntısı midede oluşan gaz geldi daha sonra 22+3 hala midem bulanıyor enzimleerim bile bozuldu ilaç içmekten hı bide sabah 8 akşam 5 çalışıyorum dinlenecek vaktim bile olmadı :)
Bahar77777 Fnd25 dediğm gibi her insan bir değil bende aksine hiçbirini yaşamadım çok şükür, her insan vücudu aynı değil sonuçta zor geçirenlerde var sizinde zor geçmiş mesela allah yardımdınız olsun sağlıkla gelsin bebiş🤗
Bahar77777 Aleffb hayır kuzum dinlerek geçmiyor aksine bir dk bile oturmuyom hep temizlik ypıyorum her allahın günü toz alıp süpürge çeker 2 postada çamaşır asar çamaşır katlarım evin işinden oturmaya fısartım yokki🫣🫣 ama yinede elhamdüllilah çok zorlanmıyorum yapabiliyorum tabi yoruluyorum ama ağrı olarak geri dönmüyor hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza🤗🤗
idid9393 Benim de 12. Hafta, 7. Haftadan itibaren kusmalı bulantılı geçti, 1 haftadır da mide ağrısı ve bulantı karışık geçiyor arada kusuyorum hiç belli değil, ağzımda tat kalmadı 🥲 ama sağlık olsun sağlıkla kavuşalım gerisi mühim değil geçecek her şey🙏🏻
Zeynepsinejan 28+1 çabuk yorulmaya başladım bu 2. Gebeliğim kızım gelicek Allâh’ın izniyle uykularım çok bölünüyor rahimde kasılmalar oluyor son bir haftadır onun harici zaman geçmiyor bir an önce bitsin istiyorum
Gulcee9 aleynaeskici_0 18. Haftadayim baş ağrıları sık sık migren, kasık ağrılarım ve hafiften bel ağrılarım var. Dün gece hiç uyuyamadan iişe gittim sabah 7 de cok uykusuz değilim ama fiziksel olarak yorgun hissediyorum bitmisim gibi ve ben normalde asla uykusuzluga gelemem cok garip ve 17+5 de hareketleri hissettim bu 2 gundur tık yok hicbir sey hissetmiyorum
Yepyenibiranne Bahar77777 maşaAllah deyin. Kusmadan sebep karaciğer değerlerim yükseldi 1 hafta hastanede yattım. 22 haftalık oldum hala günde 3 prilam içiyorum dün gece kusmaktan yüzüm kızardı öğretmenim okula gidemedim. Ben zor geçiriyorum maalesef