anneolucam Adnanziyagil takınca nolduğu var ki😀 ay kızlar benim göğüslerim çekiliyo resmen ağrıdan bu başka bişey olabilir mi hastalık gibi
Gizemce1- Sendenbanakalan benimde negatif bat 17🥺 geç döllenme olduysa bile umudum cok yok battan önceki son 10 gün üç günde bir ilişki oldu anca onda da sanmıuorum adet belirtilerim var onu bekliyorum artık nasip
Adnanziyagil Gizemce1- olsun, kötü düşünmeyin lütfen. Zamanı geldiğinde hepimizin kucakları dolucak minik civcivlerle 🐣 Rabbim en yakın zamanda bize de nasip etsin inşallah 🤍🫶🏻
Hiranur_2180 Kızlar günlerimiz yakın haber verelim birbirimize göğüs hasasiyetm arttı son 8 gün beklenen adet tarihine
anneolucam Adnanziyagil inşallah çok isterdim sırtımda ağrıyor bugün oldukça yorgunum bakalım hayırlısı🥹
Hiranur_2180 Sendenbanakalan benimde öyle şuan şık ama adet günü yapılması en doğru erken yaptığımız için öyle
Hiranur_2180 Göğüs ağrısı bel ağrısı kasık akıntı şuan bütün belirtiler var ama ben 2 defa kimyasal gebelik geçirdim
anneolucam Hiranur_2180 ben en son ne zaman test yaptığımı bilmem yapınca umutlanıyorum olmayınca üzülüyor insan hep bekliyorum adet olmazsam baya bir süre anca o zaman yaparım 2-3 gün enaz beklerim