Minik_04 Adnanziyagil bat 22 ama adetim bir kaç aydır çok düzensiz takvime göre ilerliyorum yani uygulamaya göre 8 nisanda yumurtlamaydı ama nasip olmadı sadece 6 nisanda birliktelik oldu akıntım ve sık tuvalete çıkmak dışin da bi belirtim yok
Adnanziyagil Minik_04 benimde aynı sık tuvalete cıkmak ve akıntı var. Umarım bu ay olur isteyen herkesin🥹❤️
Hiranur_2180 Bende beklemedeyim 24 Nisan beklenen adet tarihi takvime göre en son adet tarihim 18 mart
Gullsume Adnanziyagil evet aynı şikayet bencede var birde kasık ağrısı sabah test yaptım ama negatif çıktı daha 7 gün var bat a 21 bat benim inşallah pozitif doner
Hiranur_2180 Gugussss bencede erken yapmayın ya sonra üzülüyoruz bel ağrım göğüs ağrım be akıntıda artış bar benim beklemedeyim
Gugussss Hiranur_2180 benim şu ara geceleri kalp çarpıntım da oluyor biraz alakası var mıdır bilmiyorum insan her şeyi yoruyor
Gizemce1- Mucizem-58 benimde negatif bat 17🥺 geç döllenme olduysa bile umudum cok yok battan önceki son 10 gün üç günde bir ilişki oldu anca onda da sanmıuorum adet belirtilerim var onu bekliyorum artık nasip
Hiranur_2180 Mucizem-58 benimde öyle şuan şık ama adet günü yapılması en doğru erken yaptığımız için öyle