Datlum Bugün şeker yüklemem de bütün değerler yüksek çıktı doktorum yarın endokrine gidiceksin dedi diyet verilcekmis duzelmezse insülin diyor aynı durumda olanlar neler yapiyosunuz diyet yeterli geldi mi 25+6 haftalık gebeyim
Begm_01 Datlum stres yapmayın aşırı derece dikkat edin çoğu şeyde şeker içeriyor dikkat edersen insilün kullanmadan daha iyi olur insülün aşırı derece can sıkıyor
fatmaanuurr22 Datlum öncelikle geçmiş olsun canım bende cuma günü yaptırdım sonuçları bugün almak için hastaneye gittim doktorum izinliydi benimki de 193 çıktı baya baya yüksek 🥹 seninki kaç çıktı
Datlum Ates06 inşallah çok canım sıkıldı sizin düzeldi mi tatlıya da çok düşündüm hiç yemiceksin dedi doktorum yarın endokrin diyet verecekmiş
Hamis06 Ben tokken içirdiler şekerli suyu 195 çıktı acaba tok olduğum için mi bilemedim. Siz açken mi yaptınız?
Datlum Hamis06 ben ilk gittim açken ve şekerli su icmeden kan tahlili yaptılar sonra şekerli su içtim bir saat sonra tekrar kan aldılar sonra bir saat yine aç bekledim üçüncü kanı aldılar
270892 Bende burda bekleyeyim 🫢 27 hafta 5 kilo aldım,günlük yürüyüş yaparım,tatlı çok aramam ama meyve çok yerim sonuç benimde bugün şekerim çıktı . Can sıkıcı ama nasibimiz buymuş
Datlum 270892 11kilo aldım ama hiç hamur işi yemedim ekmek yemem kahvaltı da sadece bir dilim pilav falan hiç yemiodum hep et tavuk balık meyvede elma muz akşam sadece çok canim cekerse tatlı yiyodum . Demek ki ben şekerden kilo aldım ne yesem yaradı ya moralim sıfır sizi de mi endokrine yönlendirdi
rahsanpolat Datlum her meyve yedikten sonra üstüne yoğurt tüketin tabi diyete uymanız gerekiyor benim ara öğünlerimde meyve ve yoğurt var yoğurt şekeri dengeliyor
Miniginannesiiii1111 Datlum bu kadar korkmayın Allah’ın izniyle herşey hal olur ben insülin kullanıyorum gerekli diyetle herşey güzel olur herkes sıfır sorunla hamilelik geçirecek diye birşey yok moralsiz olmayın insülin çokta korkulacak birşey değil
Elmasekeri1 Datlum bence kilo alımı ile alakası yok ben 5 kilo aldım 31. Haftadayim ama sekr çıktı genetik faktörler hareketsixlik felan da etkili
270892 Ben başka yerde yaşıyorum doktor randevum 25 de o zaman belli olur. Meyvelerde çok şeker olur fazla tüketmeyin muzla aranıza biraz mesafe koysanız iyi olur. Bende çok yiyen biri değilim ekmeği genelde kepek ve tahıllı tüketirim ama arada beyaz ekmek simit yemişliğim oldu sadece
Datlum 270892 bu kadar özenli beslenmeye nasıl çıkmış sizinki de anlamıyorum insanın morali çok bozuluyor
Datlum Ates06 cihaz da verilcekmis kendim kullanacakmisim hiç bişi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun