erkilicc Ben de 13+6 dayım ve kızım olacak inşallah :) Genelde kız yazan görüyorum. Kız senesi galiba :)
nazooo97 Merhabalar, bende 14+4 üm. Doğum içinde 27 Aralık görünüyor umarım hepimiz bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alırız🌸😍
umaymeyra Benim de ilk gebeliğim. 24+3 🙏🥰 allah herkesin kucağına sağlıkla sıhhatle almayı nasip etsin
cakirbebek monicamer 26+6 yim normalde aralığın ilk haftasi ama sezaryen olacagi icin 21-25 kasim arasi dedi doktorum ☺️
Fesev cakirbebek aramızda 5 gün var canım bende 27+4 sezaryen düşünüyorum😂 nasıl gidiyor bu haftalar sende ben bel ağrısından mahvoluyorum
cakirbebek Fesev evet beeel ve sırt mahvoluyorum 2 bucuk yasindada kizim var yani hemen doğurmak istiyorum oyle soyliyim vajina kemigimde cok agriyor topallayarak yürüyorum
Fesev cakirbebek hamileliğin başından beri hiç kolay hamilelik geçirmedim çok şükür çocuğumun herşeyi normal ama birde beni sorun😓 ama olsun dayanıyorum onun için
cakirbebek Fesev yapcak birşey yok dayanicaz bir sekilde cok sukur az kaldi sonra hersey duzelecek kendimi oyle tesellu ediyorum ☺️
hanog5257 Kızlar nasılsınız aramızda bebeğine kavuşan var mı? 32+5 teyim ben. 50 gün kaldı doğuma her şey yolunda ilerlerse biraz heyecan biraz stres karışık duygulardayım. Sizde durumlar nasıl
Adosh hanog5257 Merhaba 33+4 teyim ben. Aynı şekilde heyecanla stres karışımı var bende de. Bu hafta kontrolüm var, hastane için çantamı hazırlayayım artık diyorum