Birhayalimvr koza08 benimde ilk transferimde 9. Haftada lekelenmem olmustu gittigimizde kalbi durmuştu sonrasi arastirma süreci sadece kan piltilasmam cikti bu gebeligimde de lekelenmem oldu 6 7 8 haftalarda nedenini anlamadık kanama alanimda yoktu aslinda suan duzeldi cok sukur bende progesgan dex 25mg günde 2 kere oksapar 4binlik gunde 1 kere kullaniyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım cañım ikili test verdin mi bende onu sorcam dr yarın kontrol var her hafta kontrole gidiyoruz
monicamer Uzun zamandır yazamadıım. Artık 13+0 yani 14 haftalık olduk :) Cinsiyetimiz belli oldu kız olacak benim minik kelebeğim :) Allah tüm evlatlarımıza sağlık,şans ve baht açıklığı versin :)
monicamer G12s_18 Biz Fetal DNA testi yaptırdık :) Öyle öğrendik. Detaylı ultrasonda da gösteriyormuş bu arada :)
birdilektut15 monicamer benimkide 1 ocak gmsteriyor ama doktorum büyük ihtimalle aralık olur dedi çok heyecanlıyım siz cinsiyetiniz öğrendiniz mi acaba
G12s_18 monicamer Bakalım sağlıklı olsun hiç fark etmez bir kızım var 🩷🤣 iki türlü de olsa çok sevinecem
koza08 sdmnvbzkrt ayy hadi maşallah çok sevindim. Ben de genel olarak iyiyim bir kaç gündür ayağa kalkınca göz kararması kulan çınlaması yaşıyorum. İlk gün bayılır gibi oldum. Onu çözemedik. Senin nasıl geçiyor 🤗
FatmaArsyrkl sdmnvbzkrt bizimde kızımız olucak inşallah bugun tam 16 haftalığız sağlıkla gelsinler inşallah 😍
sdmnvbzkrt koza08 tansiyon düşüklüğü falan mı ki, benimde bulantılar arttı bu hafta azalır biter derken. Bulantı ilacı da çarpıntı yaptı kullanamıyorum o zorluyor biraz. Şuan kaçıncı haftadasin tam, iki gün aramız vardı sanki öyle hatırlıyorum.
koza08 sdmnvbzkrt şekerim düştü diye düşündük. Çünkü anlık tansiyon da çıkmıştı. Bugün ilk kez bulantı hapı içmedim. Ara ara oluyor bulantım ama idare ediyorum. 15+2 oldum bugün. Senin kaçtı?
sdmnvbzkrt koza08 çok geçmiş olsun tekrarı olmaz umarım, doğru hatirliyormuşum 15+4 üz bizde. Sağlıkla devam etsin, sağlıkla alalım kucağımıza inş canım 🤗
sdmnvbzkrt FatmaArsyrkl yaa ne güzel kız duyuyorum buara, sağlıkla alalım kucaklarimiza inş tadını çıkartarak kolaylıkla geçsin 🤗
senem0987 monicamer tahmini doğum nasıl 18 Aralık olabilir ki sizin yanlışınız var ben 14 haftalık hamileyim doğumum 19 Aralık gözüküyor
monicamer senem0987 Ben de 15 haftalık hamileyim ve bebeğimin tahmini doğum tarihi 18 Aralık. Post’u attığımda 4+4 haftalık hamileydim, tarih de 14 Nisan’dı. O kısım karışmış olabilir mi :)
senem0987 monicamer evet post tarihine hiç bakmadım ben çünkü diyorum ne alaka ben 14 üm aralık gösteriyor seninki nasıl olsun aralık ahaha karışıklık olmuş ama aramız da da çok bi şey yok gibi 🥲😍😍
FatmaArsyrkl sdmnvbzkrt ay aminn aminn hayırlı evlat olsunlar kızo ereği yok en önemlisi sağlıkla gelsinler prensesler 😍🤲🏻