Birannelikmeselesi [silindi] tüm batın da yapıldıysa ufacık bağırsak polipleri vs gözüküyor diye biliyorum. Mutlaka görünürdü.
[silindi] Birannelikmeselesi evet sezaryen oldum geçen ay idrarda bakteri 1000 çıkmıştı tek doz suya katılan tozdan verdiler ama ağrımı asla değiştirmedi inanın bilmiyorum artık mr isticem bel ağrısı da yaşıyorum
Birannelikmeselesi [silindi] idrar yolu enfeksiyonu takini yapıldı mı? O da çok ağrı yapar. Eğer geçmediyse veya tekrarladıysa geçmez.
Gulsahs Bende pcos hastasıyım ultrasonda da gözüküyor kanda da onun için iyi.bir kadın doğumcu bulmanız lazım bazı doktorlar çok dikkat etmiyor
[silindi] Gulsahs anladım canım teşekkür ederim doktor değiştirdim bakalım o ne diyecek..sizinde bu sekil ağrılarınız olur mu peki
Gulsahs [silindi] benim çok şiddetli ağrım olurdu hatta eşim hastaneye götürüp serum taktırıyorduk anca o şekilde geçiyordu
Birannelikmeselesi [silindi] takibi demek istedim. Yani ilaç kullandıktan sonra tekrar kontrol oldun mu? Geçmemiş veya artmış olabilir. Bazen dirençli oluyor enfeksiyonlar.
Birannelikmeselesi [silindi] aa iyi o zaman ama kist olduğunu zannetmiyorum. Sezaryen yeri soğuk alınca da ağrı oluyor. Belki öyledir. İçini ferah tut tüm usg ler bakılmış tahliller yapılmış. Metabolizma doğumda çok değişiyor
Gulsahs [silindi] pcostan dolayıymış ağrı şuanlık gözükmüyor doğum yaptıktan sonra belli olacak genellikle doğum yapınca geçiyor derler ablamında vardı doğum yapınca geçti
[silindi] Melommm teşekkür ederim canım yanıtın için..senin adet disinda da adet ağrısı gibi ağrın olur mu
Melommm [silindi] hayır o kadar şiddetli değil ama cok fazla kasık ağrısı batmala4 olur sanki karnımın ıcı yara oyle Bi ağrı vee sık sık oluyor