Busra2013 15+5 post actim sirtin agrio die onu kimse gormedide bugun belimde agrio karnim kasigim akintim cok fazla gunluk ped bole akinti cok kendimi silince peceteyede cok gekiyor rengi normal beyaz hafif sarimsi fln nie bu kdr cok akintim var
buse2507 Busra2013 Bende 12 haftalığım kasık ağrım var arada bel ağrısı ve akıntım fazla belki de normaldir çok fazla takmayın derim
Beri-4835 Busra2013 Kaşıntı yanma vs varsa enfeksiyon veya mantar olabilir. Bende kaşıntı ve akıntı beraber vardı fitil kullandım geçti.
Nur2707 Busra2013 muhakkak doktorunuza danışın enfeksiyon var ise antibiyotik tedavisi başlıyorlar bir de progestan türevi ilaç kullanıyorsanız o da çok fazla akıntı yapıyor
Aysenurr53 Busra2013 15+4 bende de karın kasık ağrısı çok fazla. Dün akşam sağıma döndüm sağım ağrıdı soluma döndüm solum ağrıdı resmen uyuyamadım. Göbek deliğim ve çevresi ağrıyor sende de böyle mi ??
Busra2013 buse2507 yani ama cok akintim gunluk bed bastan asagi doluyor en fazla 1 saatlik ped silince pecetede doluyor
Busra2013 Aysenurr53 evet evet idrar yaparken bazen yatakta donerken gobek deligimin etrafi cok agriyor
rumisam Busra2013 sarımsı ve aşağıda akıntım kokulu demişsin enfeksiyon olmuşsun hemen doktora git hamimelikte enfeksiyon tehlikeli bende oldum 17 haftalık falandım benimki ilerlemişti üç gün yattım hastanede anca tedavi oldum geciktirme acileden giriş yap hiç bekleme randevu falan
Merve-metin Busra2013 canım önce sana şunu söyleyim günlük ped enfeksiyon yapar hamilelikte mutlaka doktora görünmelisin günlük ped kullanmayı bırak benim doktorum kullanmamı istemiyordu enfeksiyona sebep oluyor diye
Aysenurr53 Busra2013 ikimizde de olduğuna göre normaldir ya 🥹 ağrısı bile güzel canları sağolsunnn yeter
deryakrgz Busra2013 siz yinede bir idrar tahlili verin benimde yanma kaşıntı yoktu 6-7 haftamda enfeksiyon çıkmıştı