busra05_ 20 haftalık cıvarı basvurdum bu sekılde olumsuz oldu eşimden de basvuru yapamıyorum benım basvuru bılgım oldugu için, ev araba yok kıra tek gecımlıyız 34+3 haftayız gelmeyecek sanırım bize
busra05_ sarellem55 merhaba yapmısız canım sanırım basvuru ama olumsuz degerlendirme gosterıyo ya ne yazıkkı
Siyahbeyaz_ Sadece isatnbulda mi yoksa her il için geçerli mi bu doğum yardımı? ilk gebeligimde yapmayı unutmuştum🙈 ikinci nasip olursa aklımda bulunsun🤗
sarellem55 busra05_ canım ben 153 aradım onaylanmadı diyor 6 ay sonra başvuru yapabilirsiniz dedi dedim doğum yaparım o zaman ilk 2 aya kadar yapmanız gerekiyor dedi
dhabibe_minik Haticeyn bende de öyle yazıyor du hep beyaz masa ya gittim oradaki bey başvuru yapıverdi sağolsun doğum bekleniyor yazıyor 31 hafta oldum inşallah doğumdan önce gelir
Habibekara @dhabibe_minik benim doğum bekleniyor yazıyordu 33+3 te bugün geldi inşallah sizinde kısa sürede gelir
Asliakkaya_1 Bende 20 haftalıkken başvurdum 33 haftalıkken geldi😄 Benimkininde içeriğinde hastane çıkışı yoktu. Puset Park yatak Reflü yatağı Şampuan bebe yağı banyo süngeri Biberon Battaniye Tarak ve tırnak bakım seti 3 paket bez 12 adet ıslak mendil Ateşölçer vardı
Habibekara @Papatyael47 20 haftalıkken falan başvurdum sanırım tam hatırlamıyorum ama genel olarak 30 dan sonra falan geliyor herhalde bana 33 te geldi
Habibekara @Asliakkaya_1 bebek çantasındaki kocaman hediyemizdir yazısını da es geçmeyelim çok saçma olmuş ahshsh