Haticeyn Ben basvuramiyorum bir türlü ya aile üyelerini eksik girdiniz yazıyor tam yazıyorum herseyi ama olmuyor 1 aydır deniyorum boyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba
dhabibe_minik Haticeyn bende de öyle yazıyor du hep beyaz masa ya gittim oradaki bey başvuru yapıverdi sağolsun doğum bekleniyor yazıyor 31 hafta oldum inşallah doğumdan önce gelir
Haticeyn OmerNfs eşimi yazıyorum diyer cocuklari da yazıyorum 18 yaşından küçük oldgu icin kabul etmiyor onlarida
esra34_ Ly2534 nerde oturuyirsunuz acaba il ilçe 1. Gebeligimde 3 aylıktı oğlum sunaji de 30+4 oldum 22. Haftadan beri başvurdum değerlendirme sürecinde
OmerNfs Haticeyn vallahi canım benimde ilk de olmadı sonra tekrar denedim TC falan herşeyi giriyorsun düşün kayınpederim benimle kalıyor onun bilgilerini bile yazdım yani 🫤
mislinaninannesi Ly2534 33 cnm.ibb nin sayfasından başvuru sorgulamaya bakıyorum hata veriyor normalde açılırdı bu akşam hata verdi sürekli
Nurgunay0 Ly2534 bende doğuma az kaldı destek paketi gelmedi bugün aradım başvurum red edilmiş niye red edildiki üzerimize ev araba vs var diye mi acaba
OmerNfs Ly2534 vallahi canım verene veriyorlar ya komşumuzun evi arabası karı koca sigortalı çalışmaları kadının kolları 22 ayar bilezik dolu her türlü alıyor hem Yenidoğan paketini hemde bir sürü yardımı
Aysegul466 Ly2534 Islak mendil Bebek bezi Şampuan Bakım seti tırnak makası tarak vs o tarz Portbebe Park yatak Bebek yağı Banyo süngeri Hatırladıklarım bunlar